search
Ruzie op de set van een nieuwe Amazon-serie met Nicole Kidman?
Series / Nieuws

Ruzie op de set van een nieuwe Amazon-serie met Nicole Kidman?

Nicole Kidman zou boos van de set zijn weggelopen van Amazon-serie Expats.

Liep Nicole Kidman weg van de set van Expats? Amazon Studios ontkent het bijzondere gerucht dat gaat rond de serie van Prime Video.

Expats wordt gebaseerd op The Expatriates van Janice Y.K. Lee, en is een Amazon Studios-productie die draait om een hechte groep expats die in Hong Kong leven. De serie heeft rollen voor Kidman, Sarayu Blue, Jack Huston en Ji-young Yoo en is geregisseerd door Lulu Wang.

Heel veel tegenslagen
De opnames van Expats heeft heel wat schandalen te verwerken gekregen de afgelopen paar maanden. Zo was er negatieve pers rond de uitzondering die Kidman kreeg voor de quarantaine die verplicht is voor buitenlanders die naar Hong Kong reizen.

Ook was er kritiek omdat er focus ligt op rijke, vooral Caucasische rijkaards gevolgd worde. Ook had Wang een wat apathische houding ten aanzien van de politieke conflicten in Hong Kong van de afgelopen twee jaar.

En vervolgens was er ineens het verhaal dat Kidman en Wang een ruzie hadden op de set, waarna de actrice van de set zou zijn weggelopen. Dat nieuws wordt nu ontkend door Amazon Studios:

"Nicole heeft het afgerond zoals gepland. Ze ging niet eerder of vroeger weg. Ze heeft altijd andere projecten waar ze verplichtingen voor heeft. De productie is niet vertraagd of in de problemen gekomen. We zouden altijd verder gaan met de opnames zonder haar."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen