'Peacemaker' van HBO Max onthult een eerste poster

'Peacemaker' van HBO Max onthult een eerste poster

De serie Peacemaker van James Gunn is begin volgend jaar te zien op HBO Max.

Jim Pedd, 1 september 2021 om 19:26

Vrijheid komt naar HBO Max. Voordat The Suicide Squad in de bioscoop uitkwam en op HBO Max verscheen, werd al bekendgemaakt dat schrijver en regisseur James Gunn een spin-off voor de streamingdienst zou maken.
Die draait om het personage Peacemaker, gespeeld door acteur John Cena. Fans van The Suicide Squad zijn nu al helemaal blij met de komst van de serie, want Cena's versie van het personage was werkelijk hilarisch. Zo bezien is het niet gek dat fans heel erg uitkijken naar de aankomende serie.

Eerste poster
Tijdens het DC FanDome evenement in oktober gaan we vermoedelijk voor het eerst meer over de serie leren en echt meer zien.

DC kondigde dinsdag namelijk de line-up voor FanDome aan en liet weten dat de serie daar een grote en belangrijke rol krijgt. Vermoedelijk horen we dan de releasedatum en komt er ook een trailer online.

Voordat het zover is, moeten we het doen met een poster die door Gunn online gezet werd deze week. Op onderstaand beeld zien we Peacemaker niet, maar wel het voertuig waar hij in zijn eigen serie gebruik van gaat maken:


Bron: ComicBook

Lees meer over: The Suicide Squad, Peacemaker, HBO, James GUnn

Populair nieuws