'Star Wars'-fans maken zich zorgen over 'The Book of Boba Fett'

Fans maken zich zorgen over The Book of Boba Fett

Brengt The Book of Boba Fett iets goed naar Star Wars of toch niet?

Jim Pedd, 8 september 2021 om 19:26

Boba Fett maakte zijn triomfantelijke terugkeer naar live-action in The Mandalorian. Al in de aflevering The Gunslinger van seizoen 1 werd naar zijn komst gehint en in seizoen 2 was de beruchte premiejager er ook echt.
Daarbij rekende hij in The Tragedy op brute wijze af met een hele groep Stormtroopers die de kleine Grogu moesten vangen. Fett bleef het hele seizoen hangen, en de scène na de aftiteling liet zien dat hij het misdaadimperium van Jabba overnam op Tatooine door Bib Fortuna dood te schieten. Zijn leven als intergalactische misdaadheer staat in december op Disney+ centraal in The Book of Boba Fett.

Veranderingen aanstaande
Toch zitten er veranderingen aan te komen. Eentje is dat Fett een herontwerp zou krijgen dat weg beweegt van zijn klassieke voorkomen in de oorspronkelijke trilogie.

Gek is dat niet, want in The Mandalorian zien we dat het harnas zijn beste tijd bijna gehad lijkt te hebben.

Toch zijn fans nerveus. Ze waren al niet blij met het feit dat Disney en Lucasfilm besloten het schip van Fett niet langer de Slave 1 te noemen, maar de Firespray. Zodoende lezen we op Epicstream dat fans helemaal niet te spreken zijn over de mogelijke veranderingen.

Of die echt doorgevoerd worden blijft natuurlijk de vraag. Fett is duidelijk gehecht aan zijn harnas, dus dat zal hooguit een klein likje verf krijgen. In december is de serie te zien.
Bron: ES

Lees meer over: Star Wars, The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Disney Plus

Populair nieuws