search
Problemen voor Supes in 'The Boys' seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

Problemen voor Supes in 'The Boys' seizoen 3

Daarmee hebben we mogelijk voor het eerst details over The Boys seizoen 3!

Er is een nieuwe promo verschenen voor het derde seizoen van de serie The Boys. Die hint naar mogelijke restricties voor wat Supes mogen doen van de regering.

En dat niet alleen, de promo bevat ook een hoop spoof voor streamingdiensten als Disney+ en HBO Max. Daarmee zet de brute Amazon Prime Video-serie zijn sociale commentaar van hoe het eraan toe gaat in de wereld vrolijk voort.

Problemen voor Supes?
De publieke macht van The Seven, de zeven grote helden die centraal staan bij Vought, en de andere Supes, spelen een grote rol in de serie. Dat is een lijn die sowieso voortgezet wordt in het komende derde seizoen.

Vought zal moeten omgaan met wat grote schandalen die liggen te broeien. Voor nu lijkt het nog wel goed te zitten voor de mega-corporatie, maar op basis van de nieuwste aflevering van Vought News Network zeggen we dat er toch problemen zitten aan te komen.

Het lijkt er namelijk op dat de Supes hun macht niet meer zomaar kunnen misbruiken. In de video, die behoorlijk humoristisch is vormgegeven, is ook een uitgebreide spoof van Disney+.

Verder zie je in de beelden een hilarische muziekvideo met een Supe en is er een willekeurige cameo van producent Seth Rogen. Check 'm hier:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen