search
'Grey's Anatomy' seizoen 18 wordt echt een feest voor de fans
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' seizoen 18 wordt echt een feest voor de fans

Het achttiende seizoen van Grey's Anatomy brengt wel heel veel oude bekenden terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat Grey's Anatomy een seizoen probeert te maken met zoveel mogelijk dingen om fans te pleasen. Vandaag blijkt dat Abigail Spencer terugkeert als Dr. Megan Hunt in seizoen 18 van de serie.

En lang hoeven kijkers niet te wachten op de terugkeer van Spencer in de serie. Al vanaf de première van dit nieuwe seizoen is ze te zien. En dat ook nog eens in meerdere daaropvolgende afleveringen.

Grey's Anatomy seizoen 18
Abigail Spencer maakte haar debuut in Grey's Anatomy als de traumachirurg in seizoen 14. Ze leek daarna dood te gaan, maar dat is dus niet het geval.

Uit de omschrijving van televisiezender ABC blijkt dat Megan leeft aan de West Coast. Ze woont daar samen met Farouk, waarmee het ogenschijnlijk niet goed gegaan is met haar relatie met Riggs.

De afgelopen weken bleek trouwens al dat Grey's Anatomy actrice Kate Walsh terug zou brengen als Addison. En Kate Burton speelt weer de rol van Ellis.

Daarmee wordt dit achttiende seizoen van Grey's Anatomy duidelijk een feest voor de fans van de serie, die heel wat oude bekenden te zien gaan krijgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen