search
'Alita: Battle Angel' krijgt mogelijk een serie op Disney+
Series / Nieuws

'Alita: Battle Angel' krijgt mogelijk een serie op Disney+

Disney+ gaat in volle vaart verder met het ontwikkelen van nieuwe series.

Na jaren wachten en hopen en campagne voeren kregen fans van Alita: Battle Angel eindelijk waar ze op hoopten, namelijk een film. Die werd geregisseerd door Robert Rodriguez.

De film was peperduur om te maken, met een budget van 170 miljoen dollar. De box office kwam uiteindelijk uit op 400 miljoen dollar. Daarmee lijkt de kans klein dat een vervolg gemaakt wordt. Maar Disney+ schijnt een optie te zijn.

Alita-serie?
We weten dat Disney+ zichzelf ten doel stelt elk jaar meer dan 100 exclusieve films en series uit te brengen. Gezien de vele fans die zitten te hopen op meer Alita, zou daar zomaar eens iets in kunnen zitten.

Van regisseur Robert Rodriguez weten we ook dat hij hoopt dat zijn werk aan de serie The Book of Boba Fett (in de Star Wars-franchise) Disney ervan kan overtuigen hem een kans te geven met een nieuwe serie.

Nu stelt Giant Freakin Robot dat zo'n serie er echt zal gaan komen. Het is natuurlijk niet meer dan een gerucht, maar wel een interessant verhaal gezien de franchise waar het om gaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen