Deze Marvel-ster vindt een eigen Disney+-serie nu al een goed idee

Benedict Wong wil wel een MCU-serie op Disney+

Krijgt het personage Wong een eigen serie? Dat ziet Benedict Wong helemaal zitten.

Jim Pedd, 9 september 2021 om 07:51

Acteur Benedict Wong is heel vaak getypecast. Hij speelde tijdens zijn Hollywood-carrière tot dusverre met name bijrollen. Heel wat mensen realiseren zich opmerkelijk genoeg niet eens dat de acteur gewoon een Brit is.
De afgelopen vijftien jaar had hij al heel wat grote projecten. Denk maar aan rollen in Ridley Scott's Prometheus en The Martian, maar ook in Kick-Ass van Matthew Vaughn. En hij heeft natuurlijk een rol in het Marvel Cinematic Universe, waarin hij de rol van Wong speelt.

Eigen serie
Wong is te zien in box office hit Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Ook zit hij in nog eens twee aankomende blockbusters: Spider-Man: No Way Home en Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Hij lijkt daarmee meer en meer een belangrijk speler in Phase Four te worden.

Dat was aanleiding voor een fan om op te roepen tot een eigen serie voor Wong op televisiezender Disney+. En de 51-jarige acteur blijkt daar zeker niet op tegen te zijn.Een superheldenserie waarin we Wong door het MCU zien reizen, terwijl hij mystieke mysteries oplost elke week weer, heeft natuurlijk groot potentieel. Bovendien kan Wong dankzij zijn training in Kamar-Taj overal naartoe reizen.

Ook is hij bekend met de belangrijkste helden van het MCU. Zo gek klinkt zo'n serie dan ook niet!
Lees meer over: Wong, Marvel Studios, MCU, Disney Plus, Benedict Wong

Populair nieuws