search
'Grey's Anatomy' maakt een opvallende crossover in seizoen 18: Check hier de beelden
Series / Video/clip/featurette

'Grey's Anatomy' maakt een opvallende crossover in seizoen 18: Check hier de beelden

De serie Grey's Anatomy krijgt een gezamenlijke aflevering met Station 19.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Maak je maar klaar voor nieuwe seizoenen van Station 19 en Grey's Anatomy. De serie Station 19 gaat dit najaar van start met zijn vijfde seizoen en Grey's Anatomy begint inmiddels aan haar achttiende reeks.

De twee series zijn gemaakt binnen Shondaland, van producent en bedenker Shonda Rhimes. En blijken een maar liefst twee uur durende crossover te krijgen om de seizoensstart van beide series te vieren.

Eerste promo
Vandaag is de eerste promo vrijgegeven voor het nieuwe seizoen en specifiek de crossover. We zien actrice Kate Burton terugkeren als de inmiddels overleden moeder van Meredith, Ellis Grey. Ook zien we Owen's zus, Megan Hunt (een rol van Abigail Spencer).

We horen Ellen zeggen tegen haar dochter: "je hebt het ondenkbare overleefd. Wat ga je doen Meredith?" Dat belooft wat voor Meredith Grey, die hoopvol en optimistisch lijkt.

Maar daarmee wordt het niet per se gelukkig, deze seizoensstart. De squad van Station 19 zal namelijk een probleem krijgen op het moment dat hun wagen gestolen wordt. Het daaropvolgend ongeluk dwingt hen hun patiënt te voet naar het Grey Sloan te brengen.

En dat is natuurlijk niet heel erg fijn of ideaal te noemen. Hieronder de eerste beelden. De crossover is op 30 september te zien op ABC.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen