search
De populaire film 'Warrior' wordt verfilmd tot een serie
Series / Nieuws

De populaire film 'Warrior' wordt verfilmd tot een serie

Warrior krijgt een serie, nadat er eerder een film gemaakt werd door Gavin O'Connor.

Gavin O'Connor bevestigt dat er een Warrior-televisieserie aan zit te komen. Dat niet alleen: hij had het ook al meteen over het verhaal en de personages.

In Warrior uit 2011 speelden Joel Edgerton en Tom Hardy de van elkaar vervreemde broers Brendan en Tommy Conlon. Zij komen terecht in hetzelfde MMA-toernooi en de kans om 1 miljoen dollar te winnen. De film werd een kritische hit en acteur Nick Nolte werd zelfs genomineerd voor een Oscar voor de rol van hun vader.

Een serie maken
Doordat Warrior sinds zijn release een culthit is geworden, hopen fans al tijden dat er een vervolg zou komen. Zover komt het niet. Wel krijgt de film een serie.

O'Connor onthulde dat hij druk werkt aan een serie voor Lionsgate. Hij schrijft, produceert en regisseert elk van de afleveringen. Dat doet hij in samenwerking met Adair Cole. De serie zal Warriors gaan heten en zet het verhaal van de familie Conlon niet voort.

In plaats daarvan ligt de focus op vier nieuwe vechters: twee mannen en twee vrouwen. De focust ligt vooral op de reden waarom de worstelaars meedoen.

Een van de castleden is een gevangene in Mountjoy, de vrouwengevangenis in Dublin. De ander een moslima en lesbienne. Ook is een van de mannelijke hoofdpersonen Bobby Watkins.

Watkins leeft in de serie in Houston en vecht ervoor om zijn gezin uit de armoede te krijgen. De rol wordt straks gespeeld door UFC-vechter Daniel Cormier. Op dit moment zoekt O'Connor nog een streamingdienst.

Aanbevolen artikelen