'The Big Bang Theory'-ster over de plotselinge roem

The Big Bang Theory-ster over de plotselinge roem

Een van de acteurs in The Big Bang Theory laat weten hoe het is om ineens door te breken.

Jim Pedd, 9 september 2021 11:01

Simon Helberg is in een nieuw interview heel eerlijk over het spelen in The Big Bang Theory. Hij was een wat late toevoeging aan de serie en speelde Howard Wolowitz.
De acteur werd toegevoegd aan de cast nadat de oorspronkelijke pilot opnieuw gemaakt werd. In alle twaalf seizoenen speelde hij de rol.

Ineens enorm bekend
Tegen de tijd dat de serie tot een einde kwam, was The Big Bang Theory de populairste sitcom van CBS. Kijkcijfers bleven hoog, en de cast kreeg enorme bedragen voor elk van de twintig minuten durende afleveringen.

Tijdens een interview met The Washington Newsday, vertelde de acteur over zijn ervaring met het spelen van Howard gedurende meer dan een decennium.

Helberg ziet veel voordelen bij het spelen van zo'n rol, maar vertelde ook dat het wat beperkend was omdat hij zich moest houden aan de planning van de serie.

"Weet je, als je een personage op televisie gedurende meer dan een decennium mag spelen, heeft het natuurlijk enorm veel voordelen. Maar deel van de reden waarom ik acteur wilde zijn, had te maken met de hoeveelheid karakters. Dus ik ben blij dat ik nu meer van die kansen krijg."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, CBS, Simon Helberg

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws