'Star Trek: Picard' lanceert trailer van seizoen 2 én krijgt derde seizoen

'Star Trek: Picard' lanceert trailer van seizoen 2

De serie Star Trek: Picard krijgt een gave nieuwe trailer en laat zien waar het heen gaat met de show.

Jim Pedd, 9 september 2021 om 12:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tijdens het Star Trek Day-streamingevent heeft Paramount+ heel wat nieuws onthuld. Zo is er een eerste trailer voor het tweede seizoen van Star Trek: Picard (nadat we eerder een teaser krijgen). Daarnaast is nu onthuld wanneer het seizoen van start gaat.
De trailer onthult dat Star Trek: Picard in de loop van februari 2022 verder moet gaan. Ook werd door acteur en hoofdrolspeler Patrick Stewart bevestigt dat de serie van start zal gaan met productie van het derde seizoen.

De trailer!
De tweede reeks afleveringen van Star Trek: Picard draait onder meer om tijdreizen. Bovendien komt de cast terecht in een alternatieve realiteit. Ze reizen naar de 21ste eeuw om de boel recht te zetten en te voorkomen dat het mis gaat.

Ook keert Q terug in de trailer, wederom gespeeld door John de Lancie. En we krijgen een eerste blik van de recent aangekondigde Annie Wersching als de nieuwe Borg Queen.

De serie brengt Patrick Stewart, Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady, John de Lancie, Annie Wersching en Brent Spiner. Je kan Star Trek: Picard in Nederland streamen via Prime Video.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Picard, Paramount Plus, Patrick Stewart

Populair nieuws