search
Nieuwe 'Star Trek'-serie gaat iets volledig nieuws voor de franchise doen
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Trek'-serie gaat iets volledig nieuws voor de franchise doen

De Starfleet Academy-serie die gemaakt wordt voor de Star Trek-franchise doet het helemaal anders.

Alex Kurtzman werkt druk aan meer Star Trek-content die de komende jaren op streamingdienst Paramount+ te zien moet zijn. Hij bevestigde dat er inderdaad plannen zijn voor een serie rond de Starfleet Academy.

"Ik weet dat er veel gesproken wordt over Starfleet Academy, en daar zijn we heel erg enthousiast over," aldus Kurtzman. Hij vertelde weinig over de serie verder, maar vertelde dat er druk gewerkt wordt aan dit materiaal.

Starfleet Academy-serie
Er gaan al lange tijd geruchten rond over een serie rond Starfleet Academy. Dat begon al vroeg toen Kurtzman betrokken raakte bij de franchise.

Het gerucht gaat dat het project rond Starfleet Academy ontwikkeld wordt door Stephanie Savage en Josh Schwartz. Die geruchten zijn nog altijd niet bevestigd.

De serie is een van de vele nieuwe projecten in de franchise die gemaakt wordt. We weten dat er gekeken wordt naar een serie rond Section 31 en dan specifiek de voormalig Terran-keizer Philippa Georgiou. Die serie moet nog zijn pilot opnemen, hoewel er ook geruchten gaan dat deze al opgenomen is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen