search
'Star Trek: Discovery' seizoen 4 onthult een eerste foto

'Star Trek: Discovery' seizoen 4 onthult een eerste foto

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery onthult een blik op Captain Burnham!

Jim Pedd
Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery landt in november op Paramount+ en hier in Nederland weer op Netflix. Een nieuwe foto van het seizoen onthult kapitein Michael Burnham.

In de serie volgen we haar heel specifiek. Zij is een xeno-antropoloog, die van start ging als wetenschapper-specialist op de USS Discovery. In de serie zagen we haar de Klingon-oorlog helpen starten en beƫindigen, vechten tegen een doorgeslagen kunstmatige intelligentie en gestrand raken in de toekomst.

Vierde seizoen
In het derde seizoen kwam de Discovery terecht in een bittere toekomst. Daarin bleek de Federation grotendeels uit elkaar gevallen te zijn.

Aan het einde van het seizoen kreeg Burnham eindelijk de promotie waarvan fans al tijden hopen dat ze die zou krijgen. Ze werd namelijk kapitein van de USS Discovery.

Tijdens het Star Trek Day-live evenement onthulde Paramount+ een nieuwe foto van het vierde seizoen. Daarop zien we Sonequa Martin-Green als kapitein:In het vierde seizoen krijgt het universum te maken met een heel nieuwe bedreiging. Die staat op het punt om los te barsten en bedreigt iedereen, zowel leden van de Federation als niet-leden en dus moet iedereen samenwerken.Aanbevolen artikelen