'Rick and Morty' gaat het anders doen dan eerder

'Rick and Morty' seizoen 7 is zelfs al bijna af

De serie Rick and Morty is nu al verder dan je misschien zou denken.

Jim Pedd, 10-09-2021 10:16

Producent Scott Marder vertelt over de mogelijkheid van een bredere continuïteit in toekomstige seizoenen van Rick and Morty. De geliefde Adult Swim-animatieserie rondde recent zijn vijfde seizoen af.
Nu werkt het team druk aan seizoen 6 en seizoen 7. Historisch gezien ging de serie Rick and Morty juist niet mee in het concept van continuïteit. Hoewel er wat terugkerende personages zijn geweest en concepten gekomen en gegaan zijn, besloot men zelden informatie te geven over de achtergrond van Rick en over zijn strijd tegen het Citadel.

Misschien anders doen
Vooral de tweede helft van het vijfde seizoen deed meer dan ooit met een overkoepelende continuïteit.

Nu kijkt het team achter de serie vooruit. Producent Scott Marder vertelde dat de serie nu inderdaad meer moet gaan doen met een overkoepelende continuïteit.

"We gaan nu richting het einde van het schrijven aan seizoen 7. We zijn druk bezig, want seizoen 6 wordt nu geanimeerd, alle processen zijn in gang gezet. En zelf dachten we nu: wat nou als we de boel een duidelijkere continuïteit geven, en dat dingen niet meer zo sterk aanvoelen alsof ze op zichzelf staan."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Rick and Morty, Dan Harmon, Adult Swim

Populair nieuws