search

Ons nieuws van vrijdag 10 september 2021

Netflix voegde deze week 14 (!) nieuwe series toe: Check hier welke
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 14 (!) nieuwe series toe: Check hier welke

Het was weer een spectaculaire week op streamingdienst Netflix. Check hier al het nieuws.

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe series die door Netflix zijn toegevoegd voor je op een rij. Vandaag weer een behoorlijk drukke week, met flink wat nieuwe toevoegingen. We beginnen met de series die enkel een nieuwe aflevering kregen, gevolgd door series met complete seizoenen.

Explained (S03E08): Ooit was suiker cruciaal om te overleven. Nu is het vooral een gezondheidsrisico. Kunnen we ons oerverlangen naar zoetigheid stillen en toch gezond en evenwichtig leven?

Countdown: Inspiration 4 Mission to Space (S01E01): Training, lancering en landing. In deze onthullende docuserie reis je mee met de crew van Inspiration4 op hun eerste civiele ruimtemissie.

DC's Legends of Tomorrow (S06E15): Rip en het team keren terug naar 2016, waar ze ieder voor zich overwegen of ze hun missie willen afmaken. Sara wordt herenigd met haar vader.

Chesapeake Shores (S05E04): Terwijl Mick en Thomas eropuit gaan in de natuur, verwelkomen Jess en David een zwerm fantasyfans. Kevin en Connor worstelen met werkproblemen.

Riverdale (S05E15): Superster Josie McCoy keert terug naar Riverdale om een album op te nemen en haar verleden onder ogen te komen. Tabitha en Veronica onderzoeken een nieuwe zakelijke kans.

Lucifer (seizoen 6): De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

De Octonauten gaan aan Wal (seizoen 1): De Octonauten breiden hun verkenningstocht uit: ze verlaten de zee en gaan aan wal! Met nieuwe voertuigen en vrienden beschermen ze bedreigde leefomgevingen en dieren.

Kid Cosmic (2 seizoenen): Als een jongen vijf krachtige kosmische stenen vindt, komen zijn superheldendromen uit. De boel redden is echter moeilijker dan hij dacht "“ en hij kan het niet alleen.

Rick and Morty (seizoen 5): Alles en niets zijn beide logisch als het bizarre genie Rick en zijn kleinzoon Morty meer interdimensionale avonturen beleven die tijd en ruimte op de proef stellen.

The Circle (seizoen 3): Een nieuwe groep flirters, jokkebrokken en brave bondgenoten komt naar The Circle om zich in nieuwe bochten te wringen en de geldprijs van dit seizoen te winnen.

On the Verge: Vier vrouwen - een chef, een alleenstaande moeder, een erfgename en een werkzoekende - worstelen met liefde, werk en een midlifecrisis in het L.A. van voor de pandemie.

The Circle (seizoen 1): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Into the Night (seizoen 2): Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Metal Shop Masters: In deze wedstrijdserie, moet een groep metaalkunstenaars het tegen elkaar opnemen met epische opdrachten. Een van hen wint 50.000 dollar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' verwelkomt bekend nieuw gezicht
Series / Foto's

'Fear the Walking Dead' verwelkomt bekend nieuw gezicht

Actrice Aisha Tyler zal te zien zijn in het zevende seizoen van Fear the Walking Dead.

Waar The Walking Dead aan zijn uitgebreide laatste seizoen is begonnen, lijkt Fear the Walking Dead nog lang niet aan zijn einde. Het zevende seizoen komt er al snel aan.

Nu wordt duidelijk dat Aisha Tyler haar debuut gaat maken in het nieuwe seizoen. Tyler is niet onbekend met de zombieserie. Ze was eerder al regisseur betrokken bij de serie. Ze maakte namelijk de aflevering "J.D." van het zesde seizoen.

Aisha Tyler in Fear the Walking Dead
Tyler is onder meer bekend van haar rollen in de series Archer en Criminal Minds en ze was ook te zien in series als Friends, CSI: Investigation en Whose Line Is It Anyway?

Haar personage was al kort te zien in de trailer voor het zevende seizoen van Fear the Walking Dead. Wie haar personage exact is, is nog niet duidelijk.



Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead start op 10 oktober op AMC+ en op 17 oktober op AMC. In Nederland kun je de zombieserie volgen op Prime Video van Amazon.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Fosters' spin-off 'Good Trouble' krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

'The Fosters' spin-off 'Good Trouble' krijgt een vierde seizoen

Freeform blijft duidelijk heel wat vertrouwen hebben in de reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor iedereen die fan is van de The Fosters spin-off Good Trouble. Freeform heeft namelijk bekend gemaakt dat er met absolute zekerheid nog een vierde seizoen zal verschijnen.

Nog maar enkele dagen geleden, meer bepaald op 8 september vond de uitzending van de laatste dubbelaflevering plaats van het derde seizoen. De aankondiging van het vierde seizoen heeft dan ook beslist niet lang op zich laten wachten.

Om het nieuws te vieren werd door het netwerk een nieuwe poster uitgebracht waar de sterren uit de reeks op zijn terug te zien. Het gaat hierbij niet alleen om Maia Mitchell en Cierra Ramirez, maar ook om Sherry Cola, Tommy Martinez, Zuri Adele, Emma Hunton, Josh Pence en Beau Mirchoff.

Spin-off
Good Trouble is dus een spin-off van de serie Good Trouble. In de reeks volgen we een groep inwoners van The Coterie in Downtown Los Angeles. Dit terwijl ze niet alleen werken aan hun vriendschappen, maar ook aan hun carrière. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor de liefde.

Aan het einde van het derde seizoen konden we onder meer zien hoe Callie (gespeeld door Maia Mitchell) zich vragen stelt bij de beslissingen die ze heeft gemaakt voor haar carrière.

Wanneer het vierde seizoen van Good Trouble moet gaan verschijnen is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldig goed nieuws voor de fans van 'Gossip Girl'
Series / Nieuws

Geweldig goed nieuws voor de fans van 'Gossip Girl'

Gossip Girl kreeg een reboot en nu wordt duidelijk dat daarop een vervolg komt.

De serie Gossip Girl was op HBO te zien van 2007 tot en met 2012 en dit jaar verscheen de reboot op HBO Max. Er kwamen reeds zes afleveringen uit en in november komen er nog eens zes afleveringen.

Nu is er ontzettend goed nieuws voor de fans van de serie. De reboot duurt namelijk wat langer dat verwacht. HBO Max heeft het succes namelijk beloond met nog een seizoen.

Er zijn rollen voor onder meer Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez en Jason Gotay.

Tweede seizoen Gossip Girl
Joshua Safran, die de originele Gossip Girl-serie schreef en produceerde, ontwikkelde de reboot voor HBO Max en fungeert als showrunner. De nieuwe blik op de show keert terug naar de Upper East Side om te zien hoe verschillende rijke privéschoolkinderen omgaan met het mediatijdperk waarin we leven.

De serie is gebaseerd op de bestsellers van Cecily von Ziegesar. De originele Gossip Girl-ontwikkelaars Josh Schwartz en Stephanie Savage dienen als uitvoerende producenten bij de reboot.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult beelden uit 'Misfit: de serie'!
Series / Trailer

Netflix onthult beelden uit 'Misfit: de serie'!

Na de drie films komt Netflix nu met een Misfit-serie. Nu weten we wanneer de serie verschijnt.

In 2017 verscheen de Nederlandse film Misfit van regisseur Erwin van den Eshof en in 2019 kwam er het vervolg Misfit 2 en een jaar later debuteerde Misfit 3: De Finale. Nu komt Netflix met een Misfit-serie!

Vanaf midden oktober kun je de serie Misfit: de serie op Netflix kijken en je ziet rollen van onder meer Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Bente Fokkens, Jill Schirnhofer, Nienke van Dijk, Georgina Verbaan, Britt Scholte, Noah de Nooij, Simone Giel, Vincent Visser en Eliyha Altena.

De serie, die bestaat uit acht afleveringen, is geproduceerd door NewBe en Splendid Film en is vanaf 16 oktober wereldwijd te zien op Netflix.



Misfit: de serie
De Misfits verwachten een geweldig schooljaar als ze beginnen aan hun super coole musical. Terwijl ze werken aan de songs en danspassen wordt de musical verboden door het nieuwe schoolhoofd Agnes. Voor het nieuwe schoolhoofd staan cijfers en studeren op de eerste plaats. Zij vindt de musical een verspilling van tijd en energie.

Julia (Djamila) wil de musical koste wat het kost door laten gaan en verzint een plan Samen oefenen de Misfits en hun nieuwe vrienden de musical in het geheim verder en proberen zij het nieuwe schoolhoofd in de weg te zitten. Lukt het de vrienden om de musical te laten slagen en hun school terug te krijgen?

Je kunt de drie Misfit-films overigens op Netflix kijken: Check ze hier.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de politie misdaadserie 'The Wire' moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de politie misdaadserie 'The Wire' moet kijken

Ter ere van Omar Little: kijk 'The Wire'! Het harde leven in Baltimore verteld vanuit de drugshandelaren en de politie is aangrijpend en spannend.

The Wire is spannend en keihard, maar bovenal heeft het een behoorlijk indrukwekkende cast. Deze verslavende serie staat bekend om hoe goed hij het harde leven in Baltimore in beeld brengt. Er zijn 5 seizoenen, met in de hoofdrollen Dominic West, Sonja Sohn, Idris Elba en de deze week overleden Michael K. Williams.

Dit is geen gewone politieserie! The Wire geeft een realistisch beeld van het leven in de gewelddadige, corrupte havenstad Baltimore. Het is gebaseerd op de ervaringen van coauteur (en ex-rechercheur) Ed Burns.

The Wire was oorspronkelijk te zien op HBO, en in Nederland nog op Videoland.



Centraal staat de strijd tussen detective Jimmy McNulty (Dominic West) en het drugsimperium van Avon Barksdale, maar elk seizoen verschuift de focus. Het ene seizoen speelt het in de haven, dan de politiek of ligt de focus op het schoolsysteem. Elk van de vijf seizoenen belicht een eigen onderdeel van Baltimore.

Waardering
De serie heeft nooit een Emmy gewonnen. Toch heeft de serie veel fans en wordt deze door critici geprezen als de beste tv-serie ooit gemaakt, en dan vooral het realisme. Niet voor niets werkten de makers bij de politie, het onderwijs en 13 jaar als politieverslaggever.

Commercieel succes is er niet van gekomen. Volgens de makers komt dit doordat er voornamelijk zwarte acteurs in spelen, de complexiteit van de plot en de harde taal. Misschien kwam het ook wel door de programmering in Amerika: direct na Sex and the City en Desperate Housewives.



Acteurs
De cast bestaat uit grote namen als Dominic West, Sonja Sohn, Idris Elba, Andre Royo, Michael B. Jordan, Deirdre Lovejoy en de deze week overleden Michael K. Williams. De acteurs zijn perfect gecast als drugsbaas, handelaar, verslaafde of rechercheur. Veel agenten en criminelen in bijrollen zijn echte agenten en bekende criminelen uit Baltimore.

Wist je dat…
- 'The Wire' de favoriete televisieserie is van Barack Obama, en vooral Omar (Michael K. Williams), een homoseksueel die drugsdealers berooft, is zijn favoriete personage.

- Het openingsnummer van de serie is 'Way Down In The Hole' van Tom Waits. Dit ging bijna niet door omdat Waits goedkeuring moest geven, maar de videotapes die hij hiervoor moest kijken kon hij niet afspelen "omdat hij niet wist hoe zijn videorecorder werkte".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat door met 'Undercover' en onthult nieuwe personages van seizoen 3
Series / Nieuws

Netflix gaat door met 'Undercover' en onthult nieuwe personages van seizoen 3

De serie Undercover van Netflix gaat door en komt met nieuwe personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven zijn in het nieuwe seizoen van de succesvolle Netflix reeks Undercover te zien als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, dat aan het hoofd staat van een geavanceerde drugsbende.

Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van de serie. Undercover seizoen 3 is geproduceerd door productiehuis De Mensen en zal dit najaar te zien zijn op Netflix.

Derde seizoen
We weten ook al iets over het verhaal van het nieuwe seizoen.

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ boekt groot succes met 'See' van Jason Momoa
Series / Nieuws

Apple TV+ boekt groot succes met 'See' van Jason Momoa

De tweede reeks afleveringen van See is van start gegaan en blijkt een groot succes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je van keiharde en grootschalige vechtscènes houdt, dan vind je de wereld van Apple TV+ Original See zeer waarschijnlijk erg interessant. Het tweede seizoen van de serie blijkt nu records te breken.

Dat meldt Deadline op basis van data die het van derden heeft. Apple TV+ heeft niet zo heel veel abonnees, en ook geen aanbod dat zo breed is als dat van bijvoorbeeld Netflix of Disney+.

Heel veel kijkers
Maar goed, de series die er zijn doen het wel prima bij de abonnees. Zo is The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon lang een van de populairste en best bekeken series van Apple TV+ geweest. En dat stokje wordt nu overgedragen aan het tweede seizoen van See.

Dat blijkt maar liefst 30 procent meer kijkers te hebben getrokken dan zijn eerste seizoen in de eerste twee weken.

In het tweede seizoen voegt Dave Bautista zich bij de serie als Edo Voss, de vervreemde broer van Jason Momoa's Baba Voss. Het duo doet het heerlijk samen in een soort buddy cop-samenwerking.

See is al vernieuwd voor een derde seizoen, dus de reis is nog lang niet voorbij.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix haalt hoofdrolspelers terug voor afgeschreven kijkcijferkanon
Series / Nieuws

Netflix haalt hoofdrolspelers terug voor afgeschreven kijkcijferkanon

De topserie Manifest keert over een tijdje terug op Netflix met 20 afleveringen.

Even geleden werd duidelijk dat Netflix de door NBC stopgezette serie Manifest een vierde seizoen gaat geven. Er worden zelfs twintig nieuwe afleveringen gemaakt. Nu is er weer wat nieuws te melden rond de plannen.

Volgens Deadline heeft de streamingdienst de belangrijkste hoofdrolspelers terug weten te halen voor het nieuwe seizoen. Dit zijn de 'regulars' Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Parveen Kaur, Luna Blaise en Holly Taylor.

Complete cast terug voor seizoen 4
Ook acteur Ty Doran zal te zien zijn en hij krijgt nu een vaste rol in de show. Hij speelde een oudere versie van het personage Cal Stone in seizoen drie. Acteur Jack Messina zal hierdoor niet terugkeren voor het afrondende seizoen.

In Manifest ervaart een vlucht een korte periode van zware turbulentie. Als deze landt wordt duidelijk dat het vijf en een half jaar later is. Iedereen dacht dat de passagiers dood waren. Aan het einde van het derde seizoen werd er een flinke tijdsprong gemaakt.

Het lijkt er verdacht veel op dat het vierde seizoen uit twee delen gaat bestaan, gezien de geplande twintig afleveringen.

Kijkcijferkanon
Netflix zal ongetwijfeld snel willen starten met de opnames om van het momentum gebruik te kunnen maken. De eerste drie seizoenen van Manifest bleken een kijkcijferkanon in de States.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 veelbelovende series die snel op Netflix te zien zullen zijn
Series / Featured

3 veelbelovende series die snel op Netflix te zien zullen zijn

Komende maanden weer volop nieuwe series op de streamingdienst Netflix.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.

Midnight Mass | Vanaf 24 september

De bewoners van een afgelegen plaatsje krijgen te maken met zaken die je alleen als wonderen kunt beschrijven. En er zitten ook een paar angstaanjagende voortekens bij. Dit gebeurt allemaal nadat een charismatische jonge priester is gearriveerd op het eiland. Met onder meer Zach Gilford, Kate Siegel en Hamish Linklater.



Maid | Vanaf 1 oktober

Een alleenstaande moeder kweekt sprinkhanen als eiwitrijk voedsel. Ze heeft moeite om ze te laten voortplanten totdat ze merkt dat ze gek zijn op bloed. Met onder meer Margaret Qualley, Nick Robinson, Anika Noni Rose en Andie MacDowell.



Cowboy Bebop | Vanaf 19 november

De serie richt zich op de avonturen van een groep ongeregelde premiejagers die criminelen achtervolgen door het hele zonnestelsel. Met onder meer John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda en Alex Hassell.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter: New Blood' onthult bijzondere trailer
Series / Trailer

'Dexter: New Blood' onthult bijzondere trailer

De serie Dexter: New Blood onthult nieuwe beelden in een trailer voor de revival.

Jarenlang heeft het vreselijk slechte laatste seizoen van Dexter de verder geliefde serie besmet. Fans hopen nu dat de herinneringen aan seizoen 8 verdwijnen door de revival.

De serie gaat door met een miniserie, Dexter: New Blood genaamd, waarin Michael C. Hall weer terugkeert als de geliefde seriemoordenaar. De première ligt een paar maanden in de toekomst en in het kader daarvan krijgen we nu een trailer.

Tien jaar later
De revival pikt de draad tien jaar na het oorspronkelijke einde van de serie op. Dexter leeft nu onder de schuilnaam James Lindsey in het slaperige stadje Iron Lake.

De trailer onthult dat hij in het openbaar schuilt: hij is de eigenaar van een wapenwinkel en gaat uit met een lokale agent. Maar er vinden een aantal moorden plaats in de buurt en dus moet Dexter ineens omgaan met zijn terugkerende Dark passenger.

We zien in de trailer ook Jennifer Carpenter weer als Deb Morgan. Zij heeft het van Harry overgenomen als het bewustzijn van Dexter. De promo eindigt ermee dat Dexter een jongen ontdekt in zijn huisje, en dat blijkt zijn zoon Harrison te zijn. Ook laat men de schurk van het seizoen zien: Kurt Caldwell, gespeeld door Clancy Brown.

Vanaf 7 november gaat de serie verder.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' seizoen 4 onthult een eerste foto
Series / Foto's

'Star Trek: Discovery' seizoen 4 onthult een eerste foto

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery onthult een blik op Captain Burnham!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery landt in november op Paramount+ en hier in Nederland weer op Netflix. Een nieuwe foto van het seizoen onthult kapitein Michael Burnham.

In de serie volgen we haar heel specifiek. Zij is een xeno-antropoloog, die van start ging als wetenschapper-specialist op de USS Discovery. In de serie zagen we haar de Klingon-oorlog helpen starten en beëindigen, vechten tegen een doorgeslagen kunstmatige intelligentie en gestrand raken in de toekomst.

Vierde seizoen
In het derde seizoen kwam de Discovery terecht in een bittere toekomst. Daarin bleek de Federation grotendeels uit elkaar gevallen te zijn.

Aan het einde van het seizoen kreeg Burnham eindelijk de promotie waarvan fans al tijden hopen dat ze die zou krijgen. Ze werd namelijk kapitein van de USS Discovery.

Tijdens het Star Trek Day-live evenement onthulde Paramount+ een nieuwe foto van het vierde seizoen. Daarop zien we Sonequa Martin-Green als kapitein:



In het vierde seizoen krijgt het universum te maken met een heel nieuwe bedreiging. Die staat op het punt om los te barsten en bedreigt iedereen, zowel leden van de Federation als niet-leden en dus moet iedereen samenwerken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Trek'-serie gaat iets volledig nieuws voor de franchise doen
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Trek'-serie gaat iets volledig nieuws voor de franchise doen

De Starfleet Academy-serie die gemaakt wordt voor de Star Trek-franchise doet het helemaal anders.

Alex Kurtzman werkt druk aan meer Star Trek-content die de komende jaren op streamingdienst Paramount+ te zien moet zijn. Hij bevestigde dat er inderdaad plannen zijn voor een serie rond de Starfleet Academy.

"Ik weet dat er veel gesproken wordt over Starfleet Academy, en daar zijn we heel erg enthousiast over," aldus Kurtzman. Hij vertelde weinig over de serie verder, maar vertelde dat er druk gewerkt wordt aan dit materiaal.

Starfleet Academy-serie
Er gaan al lange tijd geruchten rond over een serie rond Starfleet Academy. Dat begon al vroeg toen Kurtzman betrokken raakte bij de franchise.

Het gerucht gaat dat het project rond Starfleet Academy ontwikkeld wordt door Stephanie Savage en Josh Schwartz. Die geruchten zijn nog altijd niet bevestigd.

De serie is een van de vele nieuwe projecten in de franchise die gemaakt wordt. We weten dat er gekeken wordt naar een serie rond Section 31 en dan specifiek de voormalig Terran-keizer Philippa Georgiou. Die serie moet nog zijn pilot opnemen, hoewel er ook geruchten gaan dat deze al opgenomen is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Rick and Morty' gaat het anders doen dan eerder
Series / Nieuws

'Rick and Morty' gaat het anders doen dan eerder

De serie Rick and Morty is nu al verder dan je misschien zou denken.

Producent Scott Marder vertelt over de mogelijkheid van een bredere continuïteit in toekomstige seizoenen van Rick and Morty. De geliefde Adult Swim-animatieserie rondde recent zijn vijfde seizoen af.

Nu werkt het team druk aan seizoen 6 en seizoen 7. Historisch gezien ging de serie Rick and Morty juist niet mee in het concept van continuïteit. Hoewel er wat terugkerende personages zijn geweest en concepten gekomen en gegaan zijn, besloot men zelden informatie te geven over de achtergrond van Rick en over zijn strijd tegen het Citadel.

Misschien anders doen
Vooral de tweede helft van het vijfde seizoen deed meer dan ooit met een overkoepelende continuïteit.

Nu kijkt het team achter de serie vooruit. Producent Scott Marder vertelde dat de serie nu inderdaad meer moet gaan doen met een overkoepelende continuïteit.

"We gaan nu richting het einde van het schrijven aan seizoen 7. We zijn druk bezig, want seizoen 6 wordt nu geanimeerd, alle processen zijn in gang gezet. En zelf dachten we nu: wat nou als we de boel een duidelijkere continuïteit geven, en dat dingen niet meer zo sterk aanvoelen alsof ze op zichzelf staan."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'New Warriors' onthult een eerste blik
Series / Foto's

Marvel-serie 'New Warriors' onthult een eerste blik

De serie New Warriors gaat er alleen niet meer komen, maar dat maakt deze foto's niet minder interessant.

Televisieshows gebaseerd op Marvel-eigendommen domineren op dit moment de popcultuur. Disney+, Hulu en heel wat andere streamingdiensten werken aan projecten. Maar sommigen zijn gesneuveld.

Een van de projecten waaraan gewerkt werd, is bijvoorbeeld New Warriors, dat op Freeform te zien had moeten zijn. Maar de serie werd uiteindelijk door het netwerk geannuleerd en kon nergens anders een thuis vinden.

Goede indruk
Al sinds 2019 is zeker dat de serie er niet gaat komen. Fans hopen natuurlijk nog altijd dat er een project komt. Bedenker Kevin Biegel van de serie gaf op Twitter een goede indruk van hoe het eruit zou moeten zien.

Afgelopen woensdag plaatste hij een foto van achter de schermen, die ons een goede blik geeft op het kostuum van actrice Milana Vayntrub. Zij is te zien in het kostuum van Squirrel Girl:



De serie zou gedraaid hebben om Squirrel Girl, Mister Immortal (Derek Theler), Night Thrasher (Jeremy Tardy), Speedball (Calum Worthy), Microbe (Matthew Moy) en Debrii (Kate Comer), zes jonge mensen met superkrachten die heel anders zijn dan de Avengers, maar een positieve impact willen maken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' seizoen 18 lijkt het laatste te worden
Series / Featured

'Grey's Anatomy' seizoen 18 lijkt het laatste te worden

De serie Grey's Anatomy heeft zoveel terugkerende personages dat het bijna wel klaar moet zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Grey's Anatomy bereidt zich voor op een achttiende seizoen en de terugkeer van vele personages die al jaren niet te zien zijn geweest. Daarmee lijkt het erop dat de serie niet lang meer doorgaat.

Medische dramaseries blijken keer op keer weer erg populair bij het publiek. Grey's Anatomy domineert het genre al zo'n beetje sinds 2005. Het is de langst lopende scripted prime time series van ABC en blijft immens populair.

Laatste seizoen?
Even werd er rekening mee gehouden dat het 17de seizoen het laatste zou worden. Zodoende bracht de serie oude bekenden terug, waaronder personages die niet meer leefden. Dat kon via een coma van hoofdpersoon Meredith Grey, die streed tegen het coronavirus.

En in het achttiende seizoen keren meer personages terug. Dit seizoen zijn Addison Montgomery (Kate Walsh), Megan Hunt (Abigail Spencer) en Ellis Grey (Kate Burton) terug.

Aangezien het niet heel ongewoon is voor een televisieserie om oude bekenden terug te halen voor hun laatste seizoen (als een mooi afscheid voor het publiek), klinkt het niet gek dat deze serie zich ook voorbereidt op het einde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios heeft een nieuwe beste serie
Series / Nieuws

Marvel Studios heeft een nieuwe beste serie

De serie What If...? staat nu bovenaan het lijstje bij het publiek van Rotten Tomatoes.

De nieuwste Disney+-serie van Marvel Studios, What If...? doet het wel heel goed. Sterker nog: het is nu de best ontvangen serie in het MCU!

Tot nu toe maakte Marvel Studios vier series voor streamingdienst Disney+. In de nieuwste toevoeging aan de franchise, What If...? zien we vanuit het perspectief van The Watcher verschillende varianten van verhalen in het multiversum.

Heel goed ontvangen
Op moment van schrijven heeft de serie een publieksscore op RottenTomatoes van 93 procent en dat is hoger dan de andere MCU-series op Disney+.

Hieronder het lijstje:

1. What If...? (93%)
2. Loki (88%)
3. WandaVision (84%)
4. The Falcon and the Winter Soldier (79%)

De serie is volgens uitvoerend producent Brian Winderbaum helemaal los van regels. "Dat is het meest opwindende maar tegelijk ook het engste aan de serie. Je moet je eigen regels maken. Maar ik bedoel, in zekere zin komt het daarmee neer op het pure voorstellingsvermogen van de mensen die achter de serie zitten."

En dat biedt elke week weer grote kansen. Afgelopen woensdag bijvoorbeeld met een aflevering die zombies in het MCU liet zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale' seizoen 5 bevat een verrassende terugkeer
Series / Nieuws

'Riverdale' seizoen 5 bevat een verrassende terugkeer

De serie Riverdale lijkt zomaar Josie terug te brengen op The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Riverdale-actrice Ashleigh Murray teaset de terugkeer van Josie McCoy in het vijfde seizoen van de serie. Deze ging in 2017 van start op The CW en is gebaseerd op de Archie Comics.

Het vijfde seizoen van de serie maakte een tijdsprong van zeven jaar, nadat de groep tieners die we volgden allemaal wisten te slagen op school.

De terugkeer van Josie
Josie was in eerste instantie een hoofdpersoon in Riverdale. Maar het personage vertrok naar de spin-off Katy Keen, die al na één seizoen geannuleerd werd door The CW.

Maar nu vertelt de actrice dat Josie gewoon terug kan keren en laat ze weten wat we ongeveer mogen verwachten. Duidelijk is dat Murray de terugkeer niet direct had verwacht en dat we Josie op een hoogtepunt aantreffen:

"Ze staat echt op het beste moment in haar carrière. Al haar dromen zijn uitgekomen en ze leeft ze echt volledig. Ze reist rond de wereld, staat bovenaan alle muziektoplijsten. Ze is de Josie die ze altijd had willen worden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brengt 'Bridgerton' dan toch Regé-Jean Page terug!?
Series / Nieuws

Brengt 'Bridgerton' dan toch Regé-Jean Page terug!?

Regé-Jean Page doet ineens heel erg mysterieus over het tweede seizoen van de Netflix-hit.

Voormalig Bridgerton-acteur Regé-Jean Page heeft een wel heel vage reactie op de vraag of zijn personage een cameo heeft in het tweede seizoen van de serie.

Vorig jaar lanceerde Netflix de serie op kerstdag. Bridgerton bleek een enorme hit, met maar liefst 82 miljoen huishoudens die in de eerste 28 dagen bereikt werden. Daarmee werd het de best bekeken serie in de geschiedenis van de streamingdienst. Gek is het niet dat een tweede, derde én vierde seizoen besteld werden.

Grote schok
Voor fans was het een grote schok toen Page op bleek te stappen als Simon Basset, ofwel de Duke of Hastings. Hij viel in het seizoen voor Daphne Bridgerton en trouwde met haar. Tegen het einde van het seizoen kreeg het tweetal zelfs een kind.

Page is nu vooral druk met andere dingen. Zo werkt hij aan de films Dungeons & Dragons en The Grey Man. En hij staat bovenaan heel wat lijstjes als mogelijke opvolger voor Daniel Craig als de nieuwe James Bond.

Maar zou hij een cameo kunnen hebben in het tweede seizoen van Bridgerton? Die vraag ontweek de acteur perfect: "Dat kan ik met geen mogelijkheid zeggen!"

Toen doorgevraagd werd, zei hij: "Is er niet iets heel moois aan het verrast worden door iets dat je niet verwacht had?"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Midnight Mass' van Netflix onthult wel heel gave eerste trailer
Series / Trailer

'Midnight Mass' van Netflix onthult wel heel gave eerste trailer

De serie Midnight Mass is gemaakt door de makers van de The Haunting-series.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat hij al twee Netflix-horrorhits maakte in de vorm van The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor, keert Mike Flanagan terug met nog een horrorserie: Midnight Mass. Daarvan is nu een nieuwe trailer vrijgegeven.

Midnight Mass draait om religieus extremisme in een klein stadje en ziet er net zo eng uit als de voorgaande series van Flanagan. Netflix heeft nu een trailer vrijgegeven die laat zien wat we van de serie mogen verwachten.

Midnight Mass
De trailer zet het verhaal op. We zien een kleine gemeenschap op Crockett Island. Daar verschijnen nieuwe gezichten, maar ook wat ouden, wat zorgt voor verdeeldheid onder de bewoners van het dorp.

Als er wat niet uit te leggen wonderen plaatsvinden, verandert het eiland voor altijd.

Flanagan heeft de serie bedacht, en alle zeven afleveringen geregisseerd. Hieronder kan je de trailer bekijken:



Netflix kwam ook al met een officiële synopsis. Midnight Mass is het verhaal van een kleine geïsoleerde gemeenschap op een eiland waar bestaande verdelingen vergroot worden door de terugkeer van een jonge in ongenade gevallen man en de aankomst van een charismatische priester. Als Father Pauls verschijning op Crockett Island samenvalt met niet te verklaren en ogenschijnlijk miraculeuze gebeurtenissen, krijgt een vernieuwde religieuze bloeddorst de gemeenschap in zijn hand.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Charmed' vindt een nieuwe hoofdrolspeelster voor seizoen 4!
Series / Nieuws

'Charmed' vindt een nieuwe hoofdrolspeelster voor seizoen 4!

De serie Charmed gaat in volle vaart door op televisiezender The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De reboot van Charmed van The CW heeft zijn nieuwste Charmed One gevonden. Afgelopen woensdag werd bekendgemaakt dat actrice Lucy Barrett gecast is in het vierde seizoen van de hitserie.

De casting volgt na het vertrek van Madeleine Mantock uit de serie. We weten nog maar weinig over het personage van Barrett. Zo is haar naam onbekend, kennen we haar krachten niet en is niet duidelijk welke connectie ze heeft met Mel Vera en Maggie Vera.

Een korte omschrijving
Wel kwamen de nieuwe showrunners Jeffrey Lieber, Nicki Renna en Joey Falco met een omschrijving: "ze is een kunstenares met een wilde, onvoorspelbare liefde voor het leven. Ze heeft ook een unieke kijk op de wereld die haar goed helpt in haar kunst, wat de passie van haar leven is. Ze is leuk, impulsief, heeft een sterke wil en brengt gloednieuwe energie naar de Power of Three."

Het vierde seizoen begint ermee dat Macy om het leven komt. De twee zussen moeten dus proberen de Power of Three terug te brengen.

De plotselinge komst van een derde Charmed One geeft hen gelukkig de kans om hun lotsbestemming te vervullen. Dit zou op geen beter moment kunnen gebeuren, want er komt een gruwelijke nieuwe vijand op in de schaduwen, die voor angst zorgt in elke uithoek van de magische wereld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.