'Charmed' vindt een nieuwe hoofdrolspeelster voor seizoen 4!

'Charmed' vindt een nieuwe hoofdrolspeelster

De serie Charmed gaat in volle vaart door op televisiezender The CW.

Jim Pedd, 10 september 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De reboot van Charmed van The CW heeft zijn nieuwste Charmed One gevonden. Afgelopen woensdag werd bekendgemaakt dat actrice Lucy Barrett gecast is in het vierde seizoen van de hitserie.
De casting volgt na het vertrek van Madeleine Mantock uit de serie. We weten nog maar weinig over het personage van Barrett. Zo is haar naam onbekend, kennen we haar krachten niet en is niet duidelijk welke connectie ze heeft met Mel Vera en Maggie Vera.

Een korte omschrijving
Wel kwamen de nieuwe showrunners Jeffrey Lieber, Nicki Renna en Joey Falco met een omschrijving: "ze is een kunstenares met een wilde, onvoorspelbare liefde voor het leven. Ze heeft ook een unieke kijk op de wereld die haar goed helpt in haar kunst, wat de passie van haar leven is. Ze is leuk, impulsief, heeft een sterke wil en brengt gloednieuwe energie naar de Power of Three."

Het vierde seizoen begint ermee dat Macy om het leven komt. De twee zussen moeten dus proberen de Power of Three terug te brengen.

De plotselinge komst van een derde Charmed One geeft hen gelukkig de kans om hun lotsbestemming te vervullen. Dit zou op geen beter moment kunnen gebeuren, want er komt een gruwelijke nieuwe vijand op in de schaduwen, die voor angst zorgt in elke uithoek van de magische wereld.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Charmed, Lucy Barrett, madeleine Mantock, Melonie Diaz, Sarah Jeffrey

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws