'The Fosters' spin-off 'Good Trouble' krijgt een vierde seizoen

'Good Trouble' krijgt een vierde seizoen

Freeform blijft duidelijk heel wat vertrouwen hebben in de reeks...

Geoffrey Ketels, 10 september 2021 16:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor iedereen die fan is van de The Fosters spin-off Good Trouble. Freeform heeft namelijk bekend gemaakt dat er met absolute zekerheid nog een vierde seizoen zal verschijnen.

Nog maar enkele dagen geleden, meer bepaald op 8 september vond de uitzending van de laatste dubbelaflevering plaats van het derde seizoen. De aankondiging van het vierde seizoen heeft dan ook beslist niet lang op zich laten wachten.

Om het nieuws te vieren werd door het netwerk een nieuwe poster uitgebracht waar de sterren uit de reeks op zijn terug te zien. Het gaat hierbij niet alleen om Maia Mitchell en Cierra Ramirez, maar ook om Sherry Cola, Tommy Martinez, Zuri Adele, Emma Hunton, Josh Pence en Beau Mirchoff.

Spin-off
Good Trouble is dus een spin-off van de serie Good Trouble. In de reeks volgen we een groep inwoners van The Coterie in Downtown Los Angeles. Dit terwijl ze niet alleen werken aan hun vriendschappen, maar ook aan hun carrière. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor de liefde.

Aan het einde van het derde seizoen konden we onder meer zien hoe Callie (gespeeld door Maia Mitchell) zich vragen stelt bij de beslissingen die ze heeft gemaakt voor haar carrière.

Wanneer het vierde seizoen van Good Trouble moet gaan verschijnen is nog niet bekend.

Lees meer over: Good Trouble, The Fosters, serie, series, Freeform

Populair nieuws