'Fear the Walking Dead' verwelkomt bekend nieuw gezicht

'Fear the Walking Dead' verwelkomt nieuw gezicht

Actrice Aisha Tyler zal te zien zijn in het zevende seizoen van Fear the Walking Dead.

Bram de Groot, 10 september 2021 om 17:27

Waar The Walking Dead aan zijn uitgebreide laatste seizoen is begonnen, lijkt Fear the Walking Dead nog lang niet aan zijn einde. Het zevende seizoen komt er al snel aan.
Nu wordt duidelijk dat Aisha Tyler haar debuut gaat maken in het nieuwe seizoen. Tyler is niet onbekend met de zombieserie. Ze was eerder al regisseur betrokken bij de serie. Ze maakte namelijk de aflevering "J.D." van het zesde seizoen.

Aisha Tyler in Fear the Walking Dead
Tyler is onder meer bekend van haar rollen in de series Archer en Criminal Minds en ze was ook te zien in series als Friends, CSI: Investigation en Whose Line Is It Anyway?

Haar personage was al kort te zien in de trailer voor het zevende seizoen van Fear the Walking Dead. Wie haar personage exact is, is nog niet duidelijk.Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead start op 10 oktober op AMC+ en op 17 oktober op AMC. In Nederland kun je de zombieserie volgen op Prime Video van Amazon.Bron: comicbook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, the walking dead, Adam Davidson, Cobalt, seizoen 5, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, los angeles, atlanta, TWD, Kim Dickens, nick, Fear the Walking Dead Flight 462

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws