Geweldig goed nieuws voor de fans van 'Gossip Girl'

Geweldig nieuws voor de fans van 'Gossip Girl'

Gossip Girl kreeg een reboot en nu wordt duidelijk dat daarop een vervolg komt.

Bram de Groot, 10 september 2021 om 16:10

De serie Gossip Girl was op HBO te zien van 2007 tot en met 2012 en dit jaar verscheen de reboot op HBO Max. Er kwamen reeds zes afleveringen uit en in november komen er nog eens zes afleveringen.
Nu is er ontzettend goed nieuws voor de fans van de serie. De reboot duurt namelijk wat langer dat verwacht. HBO Max heeft het succes namelijk beloond met nog een seizoen.

Er zijn rollen voor onder meer Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez en Jason Gotay.

Tweede seizoen Gossip Girl
Joshua Safran, die de originele Gossip Girl-serie schreef en produceerde, ontwikkelde de reboot voor HBO Max en fungeert als showrunner. De nieuwe blik op de show keert terug naar de Upper East Side om te zien hoe verschillende rijke privéschoolkinderen omgaan met het mediatijdperk waarin we leven.

De serie is gebaseerd op de bestsellers van Cecily von Ziegesar. De originele Gossip Girl-ontwikkelaars Josh Schwartz en Stephanie Savage dienen als uitvoerende producenten bij de reboot.

Bron: Comicbook

Lees meer over: Gossip Girl, HBO Max, Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind

Populair nieuws