search
Laatste scène 'How I Met Your Mother' al acht jaar geleden gefilmd
Series / Nieuws

Laatste scène 'How I Met Your Mother' al acht jaar geleden gefilmd

De twee kindacteurs moesten een geheimhoudingscontract tekenen.

Zoals velen waarschijnlijk al weten, komt dit jaar How I met Your Mother, na negen seizoenen, ten einde. Niet iedereen had verwacht dat de serie zo lang zou gaan duren, maar de bedenkers van de show blijken voldoende vooruit gedacht te hebben.


Het is een gegeven van de serie dat deze draait om hoe Ted Mosby (Josh Radnor) aan zijn kinderen vertelt hoe hij zijn vrouw ontmoet heeft. De kinderen doen in de serie over het algemeen niets meer dan in verschillende houdingen zitten en luisteren, maar hebben wel iets te doen gehad. Acht jaar geleden werd met de twee kindacteurs de laatste scène van de serie opgenomen.

Actrice Lyndsey Fonseca, die de dochter van Ted speelt, (de zoon wordt gespeeld door David Henrie) onthulde dat ze acht jaar geleden de laatst scène opnam. Die scène duurt ongeveer twee minuten, en over de inhoud heeft ze al die jaren moeten zwijgen. Een van de stokken achter de deur daarbij was een contract, met de studio.

Overigens zou het zomaar kunnen dat de laatste scène gewijzigd wordt. Het is immers een lopende grap in de film dat de kinderen langzaam ouder worden naarmate de serie vordert. Het zou dus goed kunnen dat de acteurs zoals ze er nu uit zien de scène opnemen. Wie weet zijn de makers ook compleet van gedachten veranderd over de manier waarop de serie moet eindigen. Zo zou een grote verwijzing naar de aankomende How I met Your Father spin-off een mogelijkheid kunnen zijn.

Lang hoeft er in elk geval niet meer gewacht te worden. De laatste aflevering van de serie is op 31 maart te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen