Marvel Studios pakt eerste Emmy Awards terwijl 'The Mandalorian' de grote winnaar is

Marvel Studios pakt eerste Emmy Awards

Veel Emmy Awards naar de studio's van de entertainmentreus die Disney heet.

Bram de Groot, 12 september 2021 20:26

Dit weekend is de eerste reeks van de jaarlijkse Emmy Awards uitgereikt en de grote winnaar is tot op heden de scifi-serie The Mandalorian van Lucasfilm en Disney+. In aanloop van de uitreiking van de jaarlijkse Emmy Awards, heeft de serie nu al drie Creative Arts Emmy Awards gewonnen.

Deze prijzen van de Emmy Awards werden zaterdag toegekend en het tweede seizoen van The Mandalorian pakte drie van de creatieve Emmy's. En wel voor 'Outstanding Prosthetic Makeup', 'Outstanding Cinematography for a Single-Camera Series (Half-Hour)' en 'Outstanding Sound Mixing For a Comedy or Drama Series (One Hour)'.


Marvel Studios pakt eerste Emmy's
Waar Lucasfilm met het eerste seizoen van The Mandalorian al flink wat Creative Arts Emmy's pakte, wist Marvel Studios dit jaar zijn eerste twee Emmy's te verzilveren. WandaVision won namelijk voor 'Outstanding Production Design For A Narrative Program (Half-Hour)' en eentje in de categorie 'Outstanding Fantasy/Sci-Fi Costumes'.

Er moeten nog een aantal Creative Arts Emmy Awards uitgereikt worden, dus er kunnen nog meer beeldjes komen. Op 19 september worden de grote Emmy's uitgereikt. Beide series zijn in heel wat belangrijke categorieën genomineerd.


Bron: comicbook

Lees meer over: The Mandalorian, WandaVision, Marvel, Lucasfilm

Populair nieuws