'Walking Dead'-ster is Aquaman in 'King of Atlantis'

'Walking Dead'-ster is Aquaman in animatieserie

Deze nieuwe animatieserie van DC verschijnt binnenkort op de streamingdienst HBO Max.

Bram de Groot, 12 september 2021 om 20:10

Er komt steeds meer originele content op HBO Max te staan, de Amerikaanse streamingdienst die nog dit jaar naar Nederland zou moeten komen. Een datum is helaas nog niet bekend. Nu hebben we nieuws over een nieuwe productie van DC Entertainment en Warner Bros. Animation.
De studio's komen namelijk met een animatie-miniserie over Aquaman en de titel voor de driedelige serie is Aquaman: King of Atlantis. De producent is James Wan, de regisseur van de film Aquaman uit 2018 en het aanstaande Aquaman and the Lost Kingdom (2022).

Cooper Andrews is Aquaman in King of Atlantis
Nu is duidelijk welke acteur de stem inspreekt van de titelheld. Dit is niemand minder dan Cooper Andrews, de acteur die sinds het zevende seizoen van The Walking Dead te zien is als het fanfavoriete personage Jerry.

Andrews is ook te zien als het personage Victor Vasquez in de DC live action-film Shazam! en het vervolg Shazam! Fury of the Gods, te verschijnen in 2023.

Andere stemrollen in de animatieserie zijn voor Gillian Jacobs (Community) als prinses Mera, Thomas Lennon (Reno 911) als Aquaman-mentor Vulko en Dana Snyder (Jellystone!) als Aquamans schimmige halfbroer Ocean Master.

Aquaman: King of Atlantis start op 14 oktober op HBO Max. Hoe de animatieserie in Nederland verschijnt is (nog) niet bekend.Bron: comicbook

Lees meer over: Aquaman, King of Atlantis, Cooper Andrews, The Walking Dead, Shazam

Populair nieuws