search
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

We zetten weer de top drie meest bekeken series van deze week op Netflix op een rij. Dit is de top 3!

Jim Pedd
Zoals je van ons gewend bent zetten we ook deze zondag weer de drie meest bekeken series op Netflix van deze week op een rij. En wederom is de top een klein beetje opgeschud.

Deze week is er een nieuwe serie in de top drie doorgedrongen, namelijk Lucifer. Gek is dat niet, want de serie kreeg een zesde en laatste seizoen. Hij wist La Casa de Papel nog net niet van de troon te stoten, maar wie weet gebeurt dat volgende week wel. Hekkensluiter van deze week is de nummer twee van vorige week: Good Girls.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. La Casa de Papel (seizoen 5A): Het meesterplan van El Profesor dreigt compleet te mislukken en het loopt uit op een oorlog waarbij de groep criminelen moet proberen te overleven en te ontkomen. In december is het laatste deel te zien.

2. Lucifer (seizoen 6): Nog een laatste keer keert Lucifer terug en het leven is moeilijker dan ooit. Want nu is hij god en moet hij proberen het leven in goede banen te leiden!

3. Good Girls: Het vierde seizoen is begonnen. We volgen drie voorstedelijke moeders die een overval plannen op een plaatselijke supermarkt, om financieel uit het slop te komen, en dat is nu opwindender en spannender dan ooit.Aanbevolen artikelen