Deze 'Dexter'-afleveringen moet je gezien hebben voor seizoen 9

Deze 'Dexter'-afleveringen moet je gezien hebben

Michael C. Hall zet op een rij welke afleveringen van Dexter je sowieso even moet terugkijken.

Jim Pedd, 13 september 2021 om 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Michael C. Hall heeft advies welke afleveringen van Dexter je zou moeten kijken voordat je inschakelt op Dexter: New Blood.
Hall was gedurende acht seizoenen te zien als Dexter Morgan en keert terug als het personage in een revival van tien afleveringen. Clyde Phillips is weer de showrunner, nadat hij de oorspronkelijke serie na vier seizoenen verliet.

Vier afleveringen kijken
Tijdens een interview met Entertainment Weekly deelde Hall de afleveringen die fans volgens hem moeten kijken.

Dexter (Seizoen 1, Aflevering 1): "Toen ik het script van de pilot kreeg, dacht ik: 'Wow, gaat dit werken? Een serie over een seriemoordenaar?' En ik vertelde mensen waar ik mee bezig was en zij zeiden dan vaak: 'Nou, succes daarmee'. Ik dacht dat de serie een mooie niche zou hebben, maar dat het zo breed wist aan te slaan vond ik een verrassing."

Seeing Red (Seizoen 1, Aflevering 10): "Dexter doet een fundamentele ontdekking over zijn oorsprong. Ik houd er ook enorm van omdat ik een heel grappige face plant in een kamer vol bloed mocht doen."

Go Your Own Way (Seizoen 3, Aflevering 10): "Ik houd heel erg van de aflevering in seizoen 3 waarin Dexter en Miguel Prada, gespeeld door Jimmy Smits, uiteindelijk een face-off op een dak hebben en Jimmy Smits iets geweldigs doet, een gebaar maakt terwijl hij tegen Dexter schreeuwt. Dat is mij altijd bijgebleven."

The Getaway (Seizoen 4, Aflevering 12): "En dan zou ik zeggen de finale van seizoen 4. Als je de serie niet gezien hebt, dan moet ik niet meer dan dat zeggen. Ik raad je aan alle afleveringen hieraan voorafgaand te kijken, maar je zal zien wat ik bedoel."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Showtime

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws