'Dexter: New Blood' onthult bijzondere trailer

'Dexter: New Blood' onthult bijzondere trailer

De serie Dexter: New Blood onthult nieuwe beelden in een trailer voor de revival.

Jim Pedd, 10 september 2021 om 12:46

Jarenlang heeft het vreselijk slechte laatste seizoen van Dexter de verder geliefde serie besmet. Fans hopen nu dat de herinneringen aan seizoen 8 verdwijnen door de revival.
De serie gaat door met een miniserie, Dexter: New Blood genaamd, waarin Michael C. Hall weer terugkeert als de geliefde seriemoordenaar. De première ligt een paar maanden in de toekomst en in het kader daarvan krijgen we nu een trailer.

Tien jaar later
De revival pikt de draad tien jaar na het oorspronkelijke einde van de serie op. Dexter leeft nu onder de schuilnaam James Lindsey in het slaperige stadje Iron Lake.

De trailer onthult dat hij in het openbaar schuilt: hij is de eigenaar van een wapenwinkel en gaat uit met een lokale agent. Maar er vinden een aantal moorden plaats in de buurt en dus moet Dexter ineens omgaan met zijn terugkerende Dark passenger.

We zien in de trailer ook Jennifer Carpenter weer als Deb Morgan. Zij heeft het van Harry overgenomen als het bewustzijn van Dexter. De promo eindigt ermee dat Dexter een jongen ontdekt in zijn huisje, en dat blijkt zijn zoon Harrison te zijn. Ook laat men de schurk van het seizoen zien: Kurt Caldwell, gespeeld door Clancy Brown.

Vanaf 7 november gaat de serie verder.

Lees meer over: Dexter, Dexter New Blood, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws