search
Laatste seizoen 'Dexter' was onder de maat
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Dexter' was onder de maat

De baas van Showtime vond het laatste seizoen van de serie Dexter niet goed.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Showtime-baas Gary Levin geeft toe dat de oorspronkelijke finale van Dexter niet goed genoeg was voor een serie van dat kaliber. Dit najaar keert de serie terug met een negende seizoen, New Blood genaamd.

Dat negende seizoen brengt ook acteur Michael C. Hall terug als Dexter Morgan. Hij is een seriemoordenaar die nu een iets ander leven leidt en in een klein dorpje genaamd Iron Lake schuilt.

Tegenvallende finale
In de oorspronkelijke finale eindigde de serie ermee dat Debra dood ging en Dexter zijn dood in scène zette. Daardoor kwam de zorg voor zijn zoon Harrison in handen van vriendin Hannah.

De finale eindigde er vervolgens mee dat Dexter als houthakker aan de slag ging - een keuze die fans enorm teleurstelde.

En nu stelt Levin ook dat de finale tegenviel. Hij zei: "het vrat een beetje aan ons dat een serie die zo goed is als Dexter niet op een manier eindigde die past bij een serie van dat kaliber."

De hoop van de makers is natuurlijk dat New Blood het helemaal recht gaat zetten. Daarvoor bracht men bedenker Clyde Phillips (die de serie verlaten had na het vierde seizoen) terug.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen