Netflix voegt deze 8 series nieuw toe komende week

Netflix voegt deze 8 series nieuw toe komende week

Het wordt een heel leuke week op Netflix met onder meer een nieuw seizoen van Sex Education.

Jim Pedd, 13 september 2021 om 12:09

Vandaag zetten we alle nieuwe series voor je op een rij die je op Netflix kan verwachten deze week. Het wordt een behoorlijk mooie week, want er komen ten minste acht nieuwe series online.
Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5 (14 september): De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken bijzondere, grappige reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

The World's Most Amazing Vacation Rentals seizoen 2 (14 september): In deze realityserie bezoeken drie reizigers vakantiehuizen over de hele wereld. Ze delen deskundige tips en trucs en houden rekening met ieder budget.

Too Hot to Handle Latino (vanaf 15 september): Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de ​​hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

Nailed It! seizoen 6 (15 september): In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

Final Space seizoen 3 (16 september): Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

Squid Game (17 september): Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

Chicago Party Aunt (17 september): Diane is een geïdealiseerde probleemmaker die het talent heeft het volwassen worden te vermijden. Haar neefje die op zoek is naar zingeving, heeft een extra plekje in haar hart.

Sex Education seizoen 3 (17 september): Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Lees meer over: Netflix, Weekpreview

Populair nieuws