'Hawkeye' wordt vooral heel grappig

'Hawkeye' wordt vooral heel grappig

De serie Hawkeye gaat het vooral heel grappig maken horen we nu.

Jim Pedd, 13 september 2021 om 11:35

Uitvoerend producent Trinh Tran en actrice Hailee Steinfeld leggen uit hoe de dynamiek van Clint Barton en Kate Bishop gaat zijn in de serie Hawkeye. En die blijkt heel grappig te gaan worden.
Hawkeye is het eerste solo-MCU-project voor Jeremy Renner's boogschutter uit de titel. Hij heeft in deze serie een leerlinge in de vorm van Kate Bishop. Bovendien zien we in de serie Florence Pugh weer als Yelena Belova, die het op hem voorzien heeft.

Veel humor
De serie verkent meer van de tijd van Clint, die geteisterd werd door rouw, in de tijd tussen Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Hij werkte toen als Ronin, maar is nu weer herenigd met zijn gezin. En dus klaar om met pensioen te gaan.

Daarvoor leidt hij nog wel gauw Kate Bishop op. "We krijgen de familieman te zien, een serieus personage dat no-nonsense is en doet wat hij moet doen om de missie te volbrengen. Maar hij heeft ook iets met Kate, die enorm veel energie heeft en soms heel irritant kan zijn. We zetten de twee bij elkaar en zien wat er dan uit voortkomt," aldus Tran.

Steinfeld: "Waar ik zou van houd in de Fraction-comics, is het gekibbel tussen de twee. Jeremy en ik hebben dat ook op persoonlijk vlak meteen weten vast te zetten. Er is een soortgelijke dynamiek waarin hij mij onder zijn vleugels neemt en mij tegelijk de vrijheid geeft om mijn ding te doen en te leren."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Hawkeye, Hailee Steinfeld, Jeremy Renner, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Populair nieuws