'Yellowstone' spin-off '1883' vindt bekend castlid

'Yellowstone' spin-off '1883' vindt bekend castlid

De serie 1883, een spin-off van Yellowstone, heeft een heel nieuw castlid gevonden.

Jim Pedd, 14 september 2021 06:00

Yellowstone is er bijna klaar voor om zijn vierde seizoen uit te brengen. In de tussentijd wordt druk gewerkt aan een spin-off getiteld 1883. Die wordt voor Paramount+ gemaakt en heeft een nieuw castlid.
Vandaag is bekend gemaakt dat acteur Billy Bob Thornton zich bij de cast voegt. Het is niet bekend welke rol hij gaat spelen in de serie, maar hij voegt zich bij een drukwekkende cast.

Indrukwekkende cast
De serie heeft een hoofdrol voor Sam Elliott, en naast hem zien we muzikanten Faith Hill en Tim McGraw. We volgen "de Dutton-familie, die op een reis naar het westen vertrekt over de Great Plains richting de laatste bastion van ongetemd Amerika".

1883 wordt omschreven als een "hervertelling van de westerlijke uitbreiding en een intense studie van een familie die probeert te ontkomen aan armoede en zoekt naar een betere toekomst in het beloofde land van Amerika: Montana."

De serie wordt net als Yellowstone ontwikkeld door Taylor Sheridan en het is onderdeel van zijn overkoepelende deal met Paramount. De serie gaat op 19 december van start op Paramount+. Het vierde seizoen van Yellowstone is daar vanaf 7 november te zien.

Bron: ComicBook

Lees meer over: 1883, Yellowstone, Billy Bob Thornton

Populair nieuws