David Tennant vindt opvallende nieuwe serie

David Tennant vindt opvallende nieuwe serie

De voormalig Doctor Who-ster krijgt een rol in Hide, een opvallende Jekyll & Hyde-serie.

Jim Pedd, 14 september 2021 om 06:43

Elke klassieke horrorfranchise krijgt op dit moment wel een reboot, remake of nieuwe impuls. Neem bijvoorbeeld de klassieke monsters van Universal Studios: een franchise die al heel snel implodeerde, toen de eerste horde genomen moest worden.
Maar er zijn meer dan een dozijn projecten in verschillende stadia van ontwikkeling, met ten minste vier waarin we Dracula volgen. Nu is ook een serie aangekondigd met David Tennant in de hoofdrol, en een klassiek monster.

Nieuwe rol van David Tennant
Een van de klassieke horrorfranchises die niet zo heel vaak verfilmd is, is The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde van Robert Louis Stevenson.

Dat terwijl het verhaal wel enorm bekend is en duikt in het titelpersonage met een opvallende gespleten persoonlijkheid. Maar er komt verandering in met een serie genaamd Hide waarin acteur David Tennant de hoofdrol heeft.

Deadline meldt dat Tennant de rol van een in ongenade gevallen journalist speelt. Hij struikelt over een verhaal met de potentie zijn carrière nieuw leven in te blazen. Maar nadat hij meer ontdekt dan hem lief is, moet hij op de vlucht. Iedereen om hem heen verdwijnt of eindigt dood, voordat hij een ongeluk krijgt waardoor serieuze bijeffecten optreden.

Het is een interessante draai aan het klassieke verhaal. Wanneer de serie te zien is, weten we helaas nog niet.

Bron: Dea

Lees meer over: Hide, Dr Jekyll and Mr Hyde, David Tennant, Doctor Who

Populair nieuws