'Dexter: New Blood' is niet het negende seizoen van de hitserie

'Dexter: New Blood' is niet het negende seizoen

Dexter: New Blood staat echt op zichzelf, zegt acteur Michael C. Hall.

Jim Pedd, 14 september 2021 om 10:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dexter-acteur Michael C. Hall zegt dat fans van de Showtime-serie niet moeten verwachten dat de aankomende revival, Dexter: New Blood, een rechttoe rechtaan voortzetting van de serie is.
"We gaan niet terug in de tijd," zegt de acteur tegen Entertainment Weekly. Hall legde ook uit dat in tegenstelling tot de eerste acht seizoenen die zich afspeelden in Miami, het nieuwe seizoen zich over een periode van twee weken in New England afspeelt.

Dexter: New Blood
"Het eerste wat ik opnam, was letterlijk op een bevroren meer," begon de acteur. Ditmaal is de stil "heel anders". "De meeste bouwblokken die het gevoel van de wereld van de serie geven zijn veranderd. Het kleurpalet is anders. Elk stukje van het landschap zowel intern als extern is anders."

Dexter duurde acht seizoenen. Maar de fans waren kritisch over de laatste vier seizoenen, die gemaakt werden door een andere showrunner. Clyde Phillips, die als showrunner de serie mocht lanceren, stapte op.

Nu is hij dus samen met Michael C. Hall terug om de serie weer tot leven te wekken. In Dexter: New Blood volgen we de seriemoordenaar die ondergedoken is in een klein stadje in New England.
Bron: CBR

Lees meer over: Dexter, Dexter New Blood, Showtime, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws