Hoe zit het met die bizarre terugkeer in 'Dexter' seizoen 9?

Hoe zit het met die bizarre terugkeer in 'Dexter'?

Dexter brengt Harrison terug. Hoe zit dat dan eigenlijk dit nieuwe seizoen?

Jim Pedd, 13 september 2021 om 10:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De meest recente trailer voor de aankomende revival van Dexter, New Blood onthulde de terugkeer van een belangrijk personage. De zoon van Dexter, Harrison, is namelijk te zien.
Het personage wordt gespeeld door Jack Alcott en die vertelde tijdens een nieuw interview wat het publiek ongeveer mag verwachten van deze opvallende hereniging.

Heel wat in te halen
"De serie draait om het ontwikkelen van onze relatie en dat we twee mensen zijn die elkaar niet kennen, maar elkaar wel willen kennen. Dat is moeilijk als er zoveel ruimte is, en de omstandigheden ernaar zijn dat hij veel geheimen heeft. Dat is eigenlijk alles wat ik mag zeggen," aldus Alcott.

Natuurlijk is het heel erg de vraag hoe Harrison zijn vader weet te vinden.

"Er is veel tijd verstreken en ik heb hem lang niet gezien en ben naar hem op zoek geweest. Ik kan je zeggen dat Harrison het heel zwaar heeft gehad de afgelopen acht jaren. Het is niet geweldig geweest. Hij komt erachter dat zijn vader niet dood is, en gaat naar hem op zoek," aldus Alcott.

Harrison probeert erachter te komen of Dexter echt zijn vader is, "en uiteindelijk confronteert hij hem. Het is een hartverscheurende scène, maar een geweldige om op te nemen. Zoals elke scène die ik met Michael had."
Bron: TV Web

Lees meer over: Dexter, Showtime, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws