'Lucifer'-acteurs vertellen of er een film komt

'Lucifer'-acteurs vertellen of er een film komt

Zou Lucifer van Netflix een film kunnen krijgen of is het nu echt klaar?

Jim Pedd, 14 september 2021 om 11:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige week werd het zesde seizoen van Lucifer op Netflix gezet. Fans kregen daarmee een echte finale van hun favoriete serie te zien, nadat Fox de show eerder in 2003 al tot een einde bracht.
Dankzij Netflix kregen we maar liefst drie extra seizoenen te zien. En nu is het voorbij. Maar dat wil niet zeggen dat acteur Tom Ellis (Lucifer Morningstar) en actrice Lauren German (Chloe Decker) dan helemaal klaar zijn. Zij staan allebei ervoor open om hun personage later weer te spelen.

Een film maken?
German en Ellis vertelden aan The Wrap dat ze het zien zitten om terug te keren. Een film zou bijvoorbeeld een topidee zijn.

"In mijn fantasie nemen we een Lucifer-film op, maar in de stijl van Naked Gun en Airplane! Dus als we fans zouden kunnen vragen of ze dat okay vinden?" grapte German. "Maar nee, ik bedoel, Tom zegt het zo goed. Hoe zeg je het, schatje? Dit is het juiste moment om afscheid te nemen."

"Het voelt als het juiste moment," reageerde Ellis. "Zeg nooit nooit en al die dingen. Maar dit voelt als het juiste moment om met deze incarnatie van deze personages te stoppen. Of we de rollen ooit weer spelen? Ik weet het niet, ik weet het niet. Maar een film klinkt wel leuk voor de toekomst."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws