search
'Star Wars: Visions' bevat iconische slechteriken
Series / Nieuws

'Star Wars: Visions' bevat iconische slechteriken

De serie van Disney+ is heel snel te zien en belooft heel gaaf te worden.

Nog minder dan een week wachten en dan is Star Wars: Visions te zien op streamingdienst Disney+. We krijgen straks negen afleveringen te zien, waaraan zeven verschillende Japanse animestudio's meewerkten.

Een van de producenten van de serie, Justin Leach, laat via de site StarWars.com een en ander weten over het nieuwe project.

Bekende invloeden
Doordat nu alle ruimte geboden is aan Japanse animestudio's, is er ook meteen ruimte voor hen om Oost-Aziatische invloeden terug te laten komen in het project. Zo zullen er vermoedelijk veel analogen getrokken worden tussen de oorspronkelijke filmtrilogie en Akira Kurosawa's The Hidden Fortress.

Los daarvan krijgen we in de serie ook kernelementen te zien die we wel al kennen.

Via Leach leren we namelijk dat de Inquisitors die Darth Vader bij stonden in zijn jacht op de overgebleven Jedi, te zien zijn.

We krijgen ook elementen uit Star Wars Legends te zien. Zo leren we namelijk dat we The Jedi Hunter te zien krijgen, wiens ontwerp verzorgd is door de beroemde animator Takafumi Hori. Anderen die we zien zijn een Sith Elder Swordsman en een Sith Bandit Assassin.

Vanaf 22 september is de serie Star Wars: Visions te zien op Disney+.



Aanbevolen artikelen