search
Netflix stuurt trailer nieuwe serie 'My Brother, My Sister' de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt trailer nieuwe serie 'My Brother, My Sister' de wereld in

Er wordt veel verwacht van de nieuwe, komische serie van Italiaanse bodem...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Italiaanse komische serie Mio fratello mia sorella zit er bijna aan te komen. Nu heeft Netflix alvast een trailer van de reeks de wereld ingestuurd.

De serie Mio fratello mia sorella vertelt het verhaal van broer en zus Nik en Tesla die na het overlijden van hun vader terug in elkaars leven komen. Erg leuk vinden ze dat eigenlijk niet en heel erg vlot verloopt het eigenlijk ook niet tussen de twee...

Testament
De belangrijkste reden voor de strubbelingen tussen broer en zus? Het testament dat hun vader heeft nagelaten. In dat testament staat namelijk te lezen dat hij zijn woning aan beiden overlaat.

Broer en zus hebben beiden duidelijk helemaal geen zin om de eigendom aan de ander af te staan. De oplossing volgens hen? Samen hun intrek nemen in de woning. Ook dat lijkt echter niet bepaald van een leien dakje te verlopen.

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor namen als Alessandro Preziosi, Claudia Pandolfi, Ludovica Martino, Stella Egitto en Caterina Murino.

Het eerste seizoen van Mio fratello mia sorella of in het Engels My Brother, My Sister verschijnt op streamingdienst Netflix op 8 oktober 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen