'Doctor Who'-acteur vindt het vertrek van Jodie Whittaker verschrikkelijk

'Doctor Who'-ster over vertrek van Jodie Whittaker

De serie Doctor Who moet het straks zonder Jodie Whittaker doen.

Jim Pedd, 17 september 2021 om 18:00

Jodie Whittaker stopt als Doctor Who. Samen met showrunner Chris Chibnall verlaat ze de serie. Wel krijgen we nog een compleet dertiende seizoen met haar te zien en is er een drietal specials die dienen als haar zwanenzang. Daarna regenereert ze.
Acteur John Bishop is straks te zien als haar nieuwe Companion. In Revolution of the Daleks, de special van dit jaar, zagen we hoe Ryan en Graham de TARDIS achterlieten en bleek dat Dan zich bij de Doctor en Yaz zou voegen.

Helaas nu al vertrokken
Bishop ging tijdens een interview met Doctor Who Magazine in op het feit dat hij straks niet meer samen met Whittaker speelt.

De acteur prees haar talent en noemde haar zelfs "fenomenaal". Hij voelde zich ook bijzonder welkom op de set dankzij de actrice.

"Ze waren geweldig om mee te werken. Zo verwelkomend en heel erg ondersteunend, vooral voor iemand als mij die nooit eerder aan een serie heeft gewerkt. Ik weet dat iedereen het weet en iedereen het zegt, maar Jodie is fenomenaal."

Hij vindt ook "de manier waarop Jodie de serie draagt - de verantwoordelijkheid die ze draagt alsof het niets is - is buitengewoon. Haar tijd komt binnenkort tot een einde en we hebben het er al over hoe gek het wordt als we elkaar straks niet meer elke week zien."




Bron: Screen Rant

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whittaker, John Bishop

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws