'The Office' probeerde een grote cameo te regelen

'The Office' probeerde een grote cameo te regelen

Maar faalde jammerlijk blijkt nu. The Office had bijna een rol voor Zac Efron!

Jim Pedd, 17 september 2021 om 18:44

De sterren van sitcom The Office laten weten dat acteur Zac Efron een rol afwees. Hij had een cameo of een rolletje kunnen krijgen in de serie.
Angela Kinsey en Jenna Fischer, die de rollen van Angela Martin en Pam Beesly speelden, vertelden tijdens de The Office Ladies-podcast dat de acteur een rolletje aangeboden had gekregen. Maar hij weigerde uiteindelijk.

Cameo voor Zac Efron
The Office was gedurende negen seizoenen te zien op NBC, tussen 2005 en 2013 en werd snel een hit. Centraal staan de levens van medewerkers van het Dunder Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania.

De sitcom heeft nu een podcast waarin oud-castleden het met elkaar hebben over de leukste feiten rond de productie. Regelmatig onthullen ze zaken die niemand had verwacht of zien aankomen.

Nu vertellen ze dat in aflevering Stress Relief uit seizoen 5 acteur Zac Efron een rol had moeten hebben. De rol was deel van een fictieve film die gemaakt werd door Jim, Pam en Andy.

In dat nepdrama zagen heel wat iconische acteurs, waaronder Jack Black, Jessica Alba en Cloris Leachman. En het blijkt dat zelfs Efron bijna onderdeel uitmaakte van de cast! "De dag voordat het opgenomen moest worden, hadden ze nog niet iedereen gecast en moest tekst verwijderd worden."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Office, Zac Efron, Cameo

Informatie over de serie: The Office

Populair nieuws