search
Het doek valt voor de ooit zo populaire The CW serie 'The Outpost'
Series / Nieuws

Het doek valt voor de ooit zo populaire The CW serie 'The Outpost'

The CW heeft bekend gemaakt dat er geen vijfde seizoen meer zal verschijnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Slecht nieuws voor iedereen die de serie The Outpost een warm hart toedraagt. Het vierde seizoen wordt namelijk het laatste voor de reeks.

De serie The Outpost vertelt het verhaal van Talon. Zij is de enige overlevende van de zogenaamde Blackbloods-race. Toen Talon nog een kind was werd haar volledige dorp afgeslacht door een meedogenloze huurlingenbende. Ondertussen is ze echter volwassen geworden en is duidelijk geworden dat ze over een mysterieuze kracht beschikt.

In het vierde seizoen werd duidelijk dat Talon af te rekenen kreeg met verraad. Ze wordt immers verraden door haar eigen soort. Dit nadat ze zelf Zed en zijn Blackblood-vrienden heeft opgeroepen om The Outpost te redden.

Tegenvallende populariteit
In eerste instantie wist The Outpost best goede resultaten neer te zetten. Ondertussen zijn de scores op gespecialiseerde websites waaronder IMDB sterk gedaald. Op IMDB bedraagt de score momenteel dan ook 6,3/10.

Het eerste en tweede seizoen wisten duidelijk te overtuigen, maar vanaf seizoen drie is de interesse danig afgenomen. Wellicht heeft dit The CW overtuigd om na vier seizoenen de stekker uit dit project te trekken.

Aanbevolen artikelen