search
Netflix onthult een nieuwe horrorserie
Series / Nieuws

Netflix onthult een nieuwe horrorserie

Netflix komt met de serie Devil in Ohio en heeft al een hoofdrolspeler.

Actrice Emily Deschanel staat op het punt om een nieuwe wereld te betreden. Na twaalf seizoenen in Bones, en een korte tijd in Animal Kingdom, heeft ze getekend voor de serie Devil in Ohio.

De serie wordt gemaakt voor streamingdienst Netflix. De opnames van het acht afleveringen tellende project zijn al begonnen in Vancouver.

Devil in Ohio
Netflix gaf Devil in Ohio ook al een omschrijving:

"Als ziekenhuispsychiatrice Dr. Suzanne Mathis besluit een mysterieuze cult-ontsnapper onderdak te geven, komt haar wereld op z'n kop te staan. Dat komt onder meer door de komst van een vreemd meisje dat haar hele familie uit elkaar dreigt te scheuren."

Samen met Deschandel zijn ook Sam Jaeger (als Peter), Gerardo Celasco (als Detective Lopez), Madeleine Arthur (als Mae), Xaria Dotson (als Jules), Alisha Newton (als Helen) en Naomi Tan (als Dani) te zien.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2017 van Daria Polatin. Polatin doet ook meteen dienst als showrunner van de serie en is uitvoerend producent naast Rachel Miller en Andrew Wilder. Ian Hay is betrokken als producent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen