search
Eén van de populairste kinderseries verdwijnt deze maand nog van Netflix
Series / Nieuws

Eén van de populairste kinderseries verdwijnt deze maand nog van Netflix

De populaire kinderserie wordt eind deze maand van de streamingdienst verwijderd...

De kinderserie Paw Patrol werd niet zelden opgenomen in de lijst met 10 best bekeken series en films op streamingdienst Netflix. Dat ondanks het feit dat het natuurlijk een kinderserie is. Helaas komt aan dit mooie verhaal binnenkort een einde.

De reden waarom de kinderserie van de streamingdienst wordt verwijderd hoeft niet ver te worden gezocht. Het is namelijk zo dat de rechten op de kinderserie vervallen op... 30 september. Dit betekent meteen helaas ook dat Netflix verplicht is om op dat moment de kinderserie van haar platform af te halen.

Schok
We kunnen ons best voorstellen dat het verdwijnen van Paw Patrol voor heel wat ouders een grote schok zal zijn. Ook kinderen zullen hier meer dan waarschijnlijk helemaal niet blij mee zijn.

Gelukkig is er ook nog een klein beetje goed nieuws. Het is namelijk mogelijk om het eerste seizoen van de reeks te bekijken bij Amazon Prime Video. Voor zij die Paw Patrol echt niet kunnen missen kan dit dus een mogelijke oplossing zijn.

In ieder geval, hebben jouw kinderen (of misschien wel jijzelf) nog een aantal afleveringen van deze geweldige kinderserie niet gezien? Dan heb je nog even de tijd tot het einde van de maand om daar verandering in te brengen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen