Netflix verrast met nieuws over 'Vikings' spin-off 'Valhalla'

Netflix verrast met nieuws over 'Valhalla'

De grootste streamingdienst ter wereld heeft duidelijk heel wat vertrouwen in de reeks...

Geoffrey Ketels, 17 september 2021 om 15:22

Netflix heeft duidelijk heel wat vertrouwen in de Vikings spin-off Valhalla. De reeks krijgt namelijk met zekerheid al (minstens) drie seizoenen!
Het was ongetwijfeld een domper voor veel fans van de serie Vikings om te horen dat er geen extra vervolg meer zou verschijnen. Toch heeft Netflix nu ook goed nieuws voor hen in petto. Het lijkt er namelijk naar uit te zien dat de spin-off Valhalla best een tijdje te zien zal zijn.Drie seizoenen
Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er al zeker drie seizoenen van de reeks zullen verschijnen. Daarbij wordt duidelijk aangegeven dat het zou gaan om "minstens" drie seizoenen. Er zit dus mogelijks nog heel wat meer in de pijplijn...

In het jaar 2019 werd er door onder meer Deadline aangegeven dat er al zeker 24 afleveringen van Valhalla zouden verschijnen. Op dat moment wist niemand uiteraard uit hoeveel afleveringen een seizoen zou bestaan. Ook op vandaag is dat niet het geval. Hoe dan ook mag het dus duidelijk zijn dat er al zeker drie seizoenen van de reeks zullen verschijnen.

Ondertussen is het vooral afwachten naar het verschijnen van het eerste seizoen van Valhalla. Wanneer deze lancering precies zal plaatsvinden is niet bekend. In eerste instantie werd geopperd voor een lancering eind 2021 of begin 2022. Echter was dat vooraleer de Coronacrisis roet in het eten van menig aantal opnameschema's gooide. Wanneer we het eerste seizoen nu echt kunnen verwachten is dus helaas nog steeds afwachten.


Lees meer over: Valhalla, serie, series, Vikings, Netflix

Populair nieuws