Prime Video voegde 6 (!) series nieuw toe deze week

Prime Video voegde 6 series nieuw toe deze week

We zetten de zes nieuwe titels van Amazon Prime Video op een rij. Check ze hier!

Jim Pedd, 19 september 2021 om 13:38

Elke zondag kijken we welke series nieuw zijn toegevoegd aan Prime Video. Deze week was het lekker druk met in totaal zes nieuwe toevoegingen. We duiken erin, eerst met de series met een nieuwe aflevering, daarna de series met complete seizoenen.
Star Trek: Lower Decks (S02E07): De lageredekkers houden gemengde gevoelens over aan anomalieverzamelingdag op de Cerritos. Kapitein Freeman probeert vredesonderhandelingen te voeren op de thuisplaneet van de Pakleds.

Nine Perfect Strangers (S01E08): De druk op Masha neemt toe. Ze manoeuvreert tussen de tegenstrijdige behoeften van haar gasten, onenigheid onder haar personeel en haar absolute toewijding om de familie Marconi te genezen.

Back to the Rafters (1 seizoen): Back to the Rafters speelt zich af zes jaar na onze laatste ontmoeting met de familie Rafter. Dave en Julie hebben een nieuw leven opgebouwd op het platteland met hun jongste dochter Ruby, maar de oudere Rafter-kinderen moeten nieuwe uitdagingen overwinnen en opa Ted moeite heeft om zijn plek te vinden. Terwijl Dave geniet van zijn vrijheid, voelt Julie zich verantwoordelijk tegenover de familie.

Soltos em Floripa (2 seizoenen): João, Tay, Murilo, Thais, Bia, Luan, Ramon en Nath zijn vrienden die besluiten om hun vakantie door te brengen in Florianópolis en zich willen vermaken zonder beperkingen of regels. Als er stelletjes ontstaan in het huis, krijgen ze te maken met relatieproblemen tijdens hun heftige feestroutine.

Rafa Nadal Academy (1 seizoen): Kijk hoe het leven is op de Rafa Nadal Academy van Movistar door de ogen van veelbelovende tennissers. Beleef een seizoen mee met acht junioren en professionele spelers. Trainingen, toernooien en onderwijs onder leiding van Toni en Rafa Nadal. Prestaties, mislukkingen, blessures en dromen waar iedereen voor werkt in het sportcentrum van Manacor.

El Juego de las Llaves (2 seizoenen): Een ontmoeting tussen Adriana en Sergio, twee voormalig vrienden van de middelbare school, leidt tot een spel waarbij de sleutels van vier koppels uitgewisseld worden. Nieuwe seksuele en emotionele combinaties staan op in een gevaarlijk spel van lust.

Lees meer over: Amazon, Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws