Hitserie 'The Bodyguard' krijgt toch een tweede seizoen!?

Hitserie 'The Bodyguard' krijgt toch 2e seizoen

De serie The Bodyguard was bedoeld als miniserie, dus dit is bijzonder nieuws.

Jim Pedd, 20 september 2021 om 13:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De hitserie Bodyguard van de BBC keert mogelijk terug voor een tweede seizoen. Daarin zou acteur Richard Madden weer te zien zijn in de hoofdrol.
Bodyguard was bedoeld als miniserie van de BBC en draaide om PS David Budd. De serie werd bedacht en geschreven door Jed Mercurio en werd dat jaar de meest bekeken Britse serie van dat jaar, met 11 miljoen kijkers voor de laatste aflevering op de BBC en nog eens 6 miljoen op de iPlayer.

Nieuw seizoen
Het Gerucht gaat nu dat de serie een tweede seizoen krijgt, nu Jed klaar is met het zesde seizoen van de serie Line of Duty en Richard Madden recent de opnames van Eternals afrondde.

"Nu beide mannen beschikbaar zijn, is het creatieve proces begonnen en kijkt de BBC ernaar uit om het binnen de komende twee jaar gemaakt te krijgen", meldt de Britse tabloid The Sun.

Het eerste seizoen draait om David Budd en de Home Secretary Julia Montague. Hij wordt aangewezen als haar Principal Protection Officer.

Toen Mercurio gevraagd werd naar een tweede seizoen, vertelde hij alleen het volgende: "Ik kan exclusief onthullen dat er geen plannen zijn voor mij om antwoord te geven op die vraag."
Bron: Mirror

Lees meer over: The Bodyguard, Netflix, BBC, Bodyguard, Richard Madden

Populair nieuws