Netflix voegt deze 10 nieuwe series toe komende week

Netflix voegt deze 10 series toe komende week

Het wordt weer een heel drukke week op streamingdienst Netflix met al dit nieuws.

Jim Pedd, 20 september 2021 om 13:45

Elke maandag blikken we vooruit op de nieuwe week van Netflix. We zetten alle series die al aangekondigd zijn voor je op een rij, inclusief de datum waarop je ze kan streamen. En dat zijn er deze week al een heleboel. Mooi is dat het er meer kunnen zijn: Netflix kondigt namelijk niet alle nieuwe series aan.
Superstore seizoen 1-5 (20 september): Een kijk op de levens van de medewerkers in een grote dozenwinkel.

Love on the Spectrum seizoen 2 (21 september): Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Dear White People volume 4 (22 september): Studenten van kleur krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Jaguar (22 september): In de jaren 60 sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep agenten op zoek naar gerechtigheid en de honderden nazi's die na WO II naar Spanje vluchtten.

Hospital Playlist seizoen 2 (23 september): Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.

Pose seizoen 3 (23 september): In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

Jailbirds New Orleans (24 september): Ruzie, geflirt en gepraat vindt plaats tussen de vrouwen in het Orleans Justice Centre, een brute realityserie.

Blood & Water seizoen 2 (24 september): Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

Midnight Mass (24 september): Na de komst van een mysterieuze priester gebeuren er miraculeuze dingen en verschijnen er beangstigende voortekenen. Van de maker van 'The Haunting of Hill House'.

Ganglands (Braqueurs) (24 september): Als zijn nichtje het pad kruist met een gewelddadige en machtige drugsbaron, komt de dief Mehdi met zijn crew lijnrecht tegenover hem te staan.

Lees meer over: Netflix, Weekpreview

Populair nieuws