search

Ons nieuws van maandag 20 september 2021

Nieuw op Netflix: 'Love on the Spectrum' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Love on the Spectrum' seizoen 2

Het tweede seizoen is vanaf dinsdag 21 september 2021 te bekijken op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de serie Love on the Spectrum is erin geslaagd om heel wat harten te veroveren. Vanaf morgen, dinsdag 21 september 2021 is ook het tweede seizoen te bekijken bij streamingdienst Netflix.

In het eerste seizoen van de reeks zagen we hoe mensen met autisme alles in het werk stelden om de liefde van hun leven te vinden. Dat dit een behoorlijke uitdaging is mag duidelijk zijn.

In totaal gingen zeven verschillende jongvolwassenen in het eerste seizoen van de reeks op zoek naar de liefde van hun leven. Op z'n minst resulteerde dit in een aantal ronduit hartverwarmende dates.

21 september
Voor wie het eerste seizoen van Love on the Spectrum wel kon smaken is er nu in ieder geval uitstekend nieuws. Het tweede seizoen van de reeks is namelijk te bekijken bij Netflix vanaf morgen, dinsdag 21 september 2021.

Wil je alvast een voorsmaakje van welke fijne dates je weer mag verwachten in het tweede seizoen van deze serie? Dan kan je alvast even een blik werpen op de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende serie 'Maid' binnenkort te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Veelbelovende serie 'Maid' binnenkort te streamen op Netflix

De maand oktober wordt ingezet met het verschijnen van een nieuwe, veelbelovende serie op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er verschijnen in de maand oktober weer heel wat nieuwe series op streamingdienst Netflix. We beginnen de maand meteen zeer goed met het verschijnen van de langverwachte en veelbelovende reeks Maid.

De serie Maid vertelt het verhaal van een moeder die weet te ontsnappen uit een gewelddadige relatie. Vervolgens kiest de jonge moeder Alex ervoor om een baan als schoonmaakster aan te nemen. Vanaf dat moment vecht ze elke dag om een mooie toekomst op te kunnen bouwen voor niet alleen zichzelf, maar ook voor haar kind.

Memoires
Het verhaal van de reeks is geïnspireerd op de zeer populaire memoires Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive van Stephanie Land. De memoires verschenen in het jaar 2019. Het is Molly Smith Metzler die er uiteindelijk een serie van heeft gemaakt.

De producers van de reeks zijn alvast geen onbekenden. Zij waren eerder dan ook reeds betrokken bij andere projecten zoals bijvoorbeeld Shameless en ook Promising Young Woman. Ook Margot Robbie behoort overigens tot één van de producers.

Maid is te bekijken op Netflix vanaf 1 oktober 2021. De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat de reeks voor jou in petto zal hebben.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 5 seizoenen van de geweldige serie 'Superstore'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 5 seizoenen van de geweldige serie 'Superstore'

Alleen het zesde seizoen van de reeks ontbreekt vooralsnog op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor Netflix-abonnees! Vanaf vandaag zijn namelijk vijf seizoenen te bekijken van de geweldige serie Superstore op de streamingdienst.

Superstore laat ons kennismaken met de werknemers van de grote supermarkt Cloud 9. De werknemers krijgen met allerhande komische situaties te maken waar ook wij als kijkers van kunnen meegenieten.

Cloud 9
In de serie Superstore maken we al snel kennis met de verschillende persoonlijkheden waar de medewerkers van het warenhuis Cloud 9 in het Amerikaanse St. Louis over beschikken. Wanneer er zich een nieuwkomer meldt bij het team weet hij meteen geen al te beste indruk te maken op het assistent-hoofd Dina.

Vooralsnog gaat het uitsluitend om de eerste vijf seizoenen van de reeks. Het zesde seizoen is reeds verschenen in de Verenigde Staten, maar deze ontbreekt vooralsnog op Netflix.

Ondanks het feit dat de recensies in eerste instantie een beetje aan de povere kant waren moet het gezegd dat de reeks het toch behoorlijk goed doet. Niet alleen blijken veel mensen fan te zijn, op onder meer de gespecialiseerde website IMDB krijgt ze ook een aardige score van op moment van schrijven 7,8/10.

Ben jij ook wel benieuwd om te ontdekken wat deze serie allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer of stream meteen de serie zelf. Dat is namelijk vanaf vandaag, maandag 20 september 2021, mogelijk bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze 10 nieuwe series toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze 10 nieuwe series toe komende week

Het wordt weer een heel drukke week op streamingdienst Netflix met al dit nieuws.

Elke maandag blikken we vooruit op de nieuwe week van Netflix. We zetten alle series die al aangekondigd zijn voor je op een rij, inclusief de datum waarop je ze kan streamen. En dat zijn er deze week al een heleboel. Mooi is dat het er meer kunnen zijn: Netflix kondigt namelijk niet alle nieuwe series aan.

Superstore seizoen 1-5 (20 september): Een kijk op de levens van de medewerkers in een grote dozenwinkel.

Love on the Spectrum seizoen 2 (21 september): Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Dear White People volume 4 (22 september): Studenten van kleur krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Jaguar (22 september): In de jaren 60 sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep agenten op zoek naar gerechtigheid en de honderden nazi's die na WO II naar Spanje vluchtten.

Hospital Playlist seizoen 2 (23 september): Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.

Pose seizoen 3 (23 september): In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

Jailbirds New Orleans (24 september): Ruzie, geflirt en gepraat vindt plaats tussen de vrouwen in het Orleans Justice Centre, een brute realityserie.

Blood & Water seizoen 2 (24 september): Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

Midnight Mass (24 september): Na de komst van een mysterieuze priester gebeuren er miraculeuze dingen en verschijnen er beangstigende voortekenen. Van de maker van 'The Haunting of Hill House'.

Ganglands (Braqueurs) (24 september): Als zijn nichtje het pad kruist met een gewelddadige en machtige drugsbaron, komt de dief Mehdi met zijn crew lijnrecht tegenover hem te staan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie 'The Bodyguard' krijgt toch een tweede seizoen!?
Series / Nieuws

Hitserie 'The Bodyguard' krijgt toch een tweede seizoen!?

De serie The Bodyguard was bedoeld als miniserie, dus dit is bijzonder nieuws.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hitserie Bodyguard van de BBC keert mogelijk terug voor een tweede seizoen. Daarin zou acteur Richard Madden weer te zien zijn in de hoofdrol.

Bodyguard was bedoeld als miniserie van de BBC en draaide om PS David Budd. De serie werd bedacht en geschreven door Jed Mercurio en werd dat jaar de meest bekeken Britse serie van dat jaar, met 11 miljoen kijkers voor de laatste aflevering op de BBC en nog eens 6 miljoen op de iPlayer.

Nieuw seizoen
Het Gerucht gaat nu dat de serie een tweede seizoen krijgt, nu Jed klaar is met het zesde seizoen van de serie Line of Duty en Richard Madden recent de opnames van Eternals afrondde.

"Nu beide mannen beschikbaar zijn, is het creatieve proces begonnen en kijkt de BBC ernaar uit om het binnen de komende twee jaar gemaakt te krijgen", meldt de Britse tabloid The Sun.

Het eerste seizoen draait om David Budd en de Home Secretary Julia Montague. Hij wordt aangewezen als haar Principal Protection Officer.

Toen Mercurio gevraagd werd naar een tweede seizoen, vertelde hij alleen het volgende: "Ik kan exclusief onthullen dat er geen plannen zijn voor mij om antwoord te geven op die vraag."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon' haalt 'The Big Bang Theory' erbij
Series / Nieuws

'Young Sheldon' haalt 'The Big Bang Theory' erbij

De serie The Big Bang Theory krijgt duidelijkere invloeden in Young Sheldon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bereid je maar voor op toffe easter eggs voor The Big Bang Theory in het vijfde seizoen van Young Sheldon. De spin-off bereidt zich voor op een rits nieuwe afleveringen na de zomerpauze.

Hoewel Young Sheldon wat later terugkeert dan normaal, is de serie vermoedelijk het wachten waard voor de fans van zijn moederserie.

De eerste spin-off
De serie Young Sheldon is de eerste spin-off van The Big Bang Theory, en ging in 2017 van start. Hoewel ze zich afspelen in hetzelfde universum met dezelfde tijdlijn, zitten er heel wat inconsistenties in de tijdlijn.

CBS probeert de connecties nu beter te leggen en meer te laten zien hoe de series verbonden zijn.

Tijdens een interview met TV Line vertelde markt Steve Molaro dat de spin-off in het vijfde seizoen heel wat extra easter eggs krijgt die verwijzen naar de moederserie. Je hoeft geen cameo te verwachten als die van Amy Farrah-Fowler in het vierde seizoen van Young Sheldon, maar bijvoorbeeld wel "de oorsprong van Sheldon's weerzin tegen engineering."

Dat soort zaken moeten we veel meer gaan zien in het nieuwe seizoen van de serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Story' verliest hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'American Horror Story' verliest hoofdrolspeler

De serie American Horror Story moet het mogelijk zonder Sarah Paulson doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sarah Paulson hint ernaar dat dit nieuwe seizoen van American Horror Story haar laatste zou kunnen zijn. De actrice maakt onderdeel uit van de franchise sinds 2011, toen deze debuteerde met het seizoen Murder House.

Elk seizoen van de serie staat volledig op zichzelf. We zien elk seizoen weer oude bekenden terugkeren als verschillende personages. Paulson speelde maar liefst 14 personages en was alleen niet te zien in het negende van de serie. Wel is ze weer te zien in Double Feature, dat nu bezig is op FX.

Niet terug?
Nu lijkt het erop dat de actrice misschien niet terug keert om een vijftiende personage te spelen in de franchise. Haar werd gevraagd was haar volgende project met Ryan Murphy zou worden, waar ze een duidelijk antwoord op had.

"Ik weet het niet. Dit is voor het eerst in zo'n drie jaar dat ik het niet weet," begon ze.

"Ik denk dat dit mijn laatste seizoen van Horror Story is. Waarschijnlijk. Ik bedoel, ik weet het niet. Elke keer komt hij weer met een wackadoodle-stoodle personage en roep ik: 'Ja! Laten we het doen!' Dus ik weet het niet. Dit is de eerste keer. We gaan het zien."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto 'Locke & Key' seizoen 2 met... krabmens?
Series / Foto's

Foto 'Locke & Key' seizoen 2 met... krabmens?

De demonische geest Dodge laat de Locke-kinderen voorlopig nog niet met rust.

Over ongeveer een maand gaat de fantasyserie Locke & Key verder op Netflix. Dan krijgen we te zien hoe de Locke-kids om zullen gaan met de demonische geest Dodge.

Het eerste seizoen van de bovennatuurlijke horror/adventure-serie Locke & Key gaat vooral over de opvallende magische sleutels, gebaseerd op de gelijknamige strip van Joe Hill en Gabriel Rodriguez.

Nieuwe foto Locke & Key seizoen 2
Het eerste seizoen eindigde met een enorme cliffhanger. Aanvankelijk leek het erop dat - LET OP SPOILERS - de Locke-kinderen de demonische geest Dodge (Laysla De Oliveira) hadden overwonnen door haar door de zwarte deur te duwen.

In werkelijkheid had Dodge de identiteitssleutel gebruikt om zich voor te doen als een jongen genaamd Gabe... met wie Kinsey nu officieel aan het daten is.

Recent verscheen overigens de eerste trailer. Seizoen 2 van Locke & Key staat op 22 oktober op Netflix.

Onderstaande nieuwe foto uit het nieuwe seizoen zegt maar weinig over wat we te zien krijgen, los van een "krabmens".




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto Marvels 'Hawkeye' met oude en nieuwe Avenger
Series / Foto's

Foto Marvels 'Hawkeye' met oude en nieuwe Avenger

Hawkeye gaat uiteraard vooral over Clint Barton van Jeremy Renner en Kate Bishop van Hailee Steinfeld.

Verleden week kregen we teaser trailer te zien voor de volgende live action Marvel-serie die op Disney+ moet gaan verschijnen. En dan hebben we het uiteraard over Hawkeye waarin we te zien krijgen hoe de pijl en boog wordt overgedragen aan een nieuwe Hawkeye.

Het is uiteraard Clint Barton van Jeremy Renner die met pensioen gaat. Hij gaat in de zesdelige serie Kate Bishop van Hailee Steinfeld opleiden om ongetwijfeld uiteindelijk uit te groeien tot een (Young) Avenger.

Nieuwe foto Hawkeye
Degene die dolgraag de serie wil zien, moet nog wel even wachten. De eerste aflevering wordt op 24 november op Disney+ gezet. Overigens zie je nog meer bekende namen in de serie, met onder meer Vera Farmiga als Eleanor Bishop, Fra Fee als Kazi, Tony Dalton als Jack Duquesne, Alaqua Cox als Maya Lopez / Echo en Florence Pugh als Yelena Belova / Black Widow.

"We hebben van hem een familieman gemaakt," zei uitvoerend producent Trinh Tran tegen Entertainment Weekly. "Een serieuzer personage dat no-nonsense is en doet wat hij moet doen om de missie te volbrengen. Maar nu neemt hij het op tegen Kate, die heel energierijk is - en soms vervelend. We gaan zien wat de twee ervan maken."

Hieronder een nieuwe foto van het duo Clint Barton en Kate Bishop, via Entertainment Weekly.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto 'The Wheel of Time' toont duister duo
Series / Nieuws

Foto 'The Wheel of Time' toont duister duo

De grote Amazon Prime Video serie start in november en deze belooft heel wat.

De serie The Wheel of Time van Prime Video belooft een grootse serie te gaan worden. Het verhaal van "Het Rad des Tijds" van schrijver James Oliver Rigney, Jr. onder het pseudoniem Robert Jordan, wordt vergeleken met Game of Thrones.

Opvallend is wel dat de vijftien The Wheel of Time-boeken er eerder waren dan de boeken van George R.R. Martin. Uiteraard zegt dit niet per se iets over de kwaliteit van de serie van showrunner Rafe Judkins.

Nieuwe foto The Wheel of Time
Hieronder zie je een nieuwe foto uit The Wheel of Time via Entertainment Weekly, met daarop twee personages uit de show. In The Wheel of Time zien we Rosamund Pike als Moiraine, een lid van de mystieke orde die alleen voor vrouwen is, de Aes Sedai genaamd.

Ze moet drie jonge dorpsmannen - Rand (Josha Stradowski), Mat (Barney Harris) en Perrin (Marcus Rutherford) - redden van duistere krachten. Ze weet dat een van hen de lang geprofeteerde messias is die bekend staat als de Dragon; ze weet alleen niet zeker wie het is.

The Wheel of Time start op 19 november op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In welk universum speelt 'Star Trek: Prodigy' zich af?
Series / Nieuws

In welk universum speelt 'Star Trek: Prodigy' zich af?

De serie Star Trek: Prodigy is niet gesitueerd in het Kelvin-universum!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek gaat volgende maand van start met de nieuwe serie Star Trek: Prodigy. Een belangrijke vraag voor fans van de franchise is nog altijd waar deze zich afspeelt: het Prime of het Kelvin-universum?

"Hij speelt zich af in het Prime-universum," zegt showrunner Kevin Hageman tijdens een interview in het kader van de nieuwe serie.

Grote omvang
"Toen we ermee begonnen, wilden we het echt een grote omvang geven. En deel daarvan was voor Dan en mij, om Star Trek via de films te leren kennen. Wij begonnen met Wrath of Khan. En dus kan je groot drama, flinke omvang verwachten in onze animatieserie, die duidelijk invloeden van de films heeft."

De serie draait "om het opnieuw ontdekken van Trek. We ontdekken het met de kinderen die we volgen. En we beginnen ergens in wat voor ons een mysterieuze uithoek van het universum is, en gaan dan terug richting waar Trek echt voor staat."

Centraal staat een clubje jonge aliens die moeten leren samenwerken en door het universum op zoek gaan naar een beter leven. De zes weten niets van het schip dat ze opeisen. Ze leren naarmate de serie (die op 28 oktober begint) meer over Starfleet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter' brengt Debra en Dexter weer bij elkaar op nieuwe foto
Series / Foto's

'Dexter' brengt Debra en Dexter weer bij elkaar op nieuwe foto

Een nieuwe foto van Dexter laat de twee samen zien, voor het eerst in tijden!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dexter-fans weten nog wel goed hoe Michael C. Hall's seriemoordenaar hulp kreeg van zijn dode vader harry. Hij gaf hem tips en adviezen tijdens zijn moordlustige pogingen zich gedeisd te houden.

Het negende seizoen, New Blood, laat zien dat Dexter een nieuwe innerlijke stem heeft in de vorm van zijn adoptiezus Debra. Vandaag hebben we via Entertainment Weekly een nieuwe foto van de twee samen.

Samen te zien
"Het ligt niet zo gemakkelijk," zegt Jennifer Carpenter over haar terugkeer als Deb. "Dat is waar de gesprekken onder meer over gingen. Welk doel kon ik dienen door terug te brengen?"

"Ik dacht dat de enige reden om de serie terug te brengen, was zodat we konden zien wat er gebeurt met een medicijnloze, niet-gecontroleerde, ongestrafte, gedecodeerde seriemoordenaar. Hoe zou de Dark Passenger eruit zien als die volledig toegang tot deze man had? Ik zou terugkeren om hem op te jagen, om hem te troosten, raad te geven, aan te moedigen, van hem te houden en hem te haten en hem verpesten."

Deb is niet het enige dode personage dat terugkeert. John Lithgow speelt weer de rol van Arthur Mitchell, a.k.a. The Trinity Killer. Hieronder zie je Deb en Dex:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outlander' seizoen 6 wordt hartverscheurend
Series / Nieuws

'Outlander' seizoen 6 wordt hartverscheurend

Het nieuwe seizoen van hitserie Outlander wordt nog zwaar om te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Caitriona Balfe, die de rol van Claire speelt in Outlander, stelt dat het verhaal van het aankomende zesde seizoen van de serie hartverscheurend zal zijn.

De historische dramaserie ging in 2014 van start op Starz. Elk seizoen baseert zich weer op een van de boeken van schrijfster Diana Gabaldon. Het vijfde seizoen focustte zich op het verhaal van The Fiery Cross en begin volgend jaar is het zesde te zien. Zeker is ook al dat we een zevende seizoen krijgen.

Hartverscheurend Outlander
De serie Outlander is het verhaal van Claire Randall. Zij is een Engelse zuster uit de Tweede Wereldoorlog die ineens terecht komt in het jaar 1743, waar ze verliefd wordt op de Highlander jamie Fraser. Hun avonturen brengen hen naar verschillende tijden, maar ze eindigen in de Verenigde Staten, net op tijd voor de Amerikaanse Revolutie.

Tegenover Entertainment Weekly vertelde de actrice dat Outlander een hartverscheurend conflict heeft dat centraal staat in het aankomende zesde seizoen.

Bovendien heeft ze een heel nieuwe familie in de gemeenschap Fraser's Rich, waaronder patriarch Tom Christie en zijn kinderen Allan en Malva.

"Outlander heeft geweldige schurken en slechteriken. Maar de Christie's zijn geen typische schurken, dat is heel goed en verfrissend." Bovendien: "bouwen Claire en Malva een fijne band op. Dat is heel destabiliserend voor Claire en echt hartverscheurend. Maar ze komen allemaal terecht in een verschrikkelijk conflict."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geralt is helemaal anders in Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Geralt is helemaal anders in Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2

The Witcher gooit het over een andere boeg met het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van The Witcher heeft Henry Cavill's Geralt of Rivia bepaald niet neergezet als de ideale vaderfiguur. Maar we weten dat hij de beschermheer is van Ciri en die rol met verve gaat spelen.

En precies dat gaan we duidelijk zien in het tweede seizoen van de serie op Netflix. Dat vertelt acteur Cavill tijdens een interview met Entertainment Weekly.

Goede vaderfiguur
Tijdens het interview met Entertainment Weekly onthulde Cavill dat Geralt op het punt staat om grote uitdagingen tegemoet te treden. Hij moet ervoor zorgen dat Ciri overleeft, hoewel ze veel tegen zich krijgt.

"Hoewel hij bepaald niet iemand was die zin had in kinderen, blijkt hij duidelijk een natuurlijke beschermer te zijn. Wat ik probeer te doen, is meer van dat intellectuele, filosofische en wijze Geralt naar voren te brengen," aldus Cavill.

The Witcher seizoen 2 zal hopelijk snel weer een nieuwe trailer krijgen van Netflix. De kans is groot dat dit zal gebeuren tijdens het aankomende TUDUM-evenement.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' solliciteert wel heel bijzonder naar Emmy's
Series / Foto's

'The Boys' solliciteert wel heel bijzonder naar Emmy's

De serie The Boys neemt vooral andere series op de hak met deze posters.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon-serie The Boys neemt de Emmy's heerlijk op de hak. We zien heel wat parodieën voorbij komen van andere televisieseries die genomineerd zijn voor de prestigieuze televisieprijzen.

De serie The Boys wordt gemaakt door Seth Rogen, Evan Goldberg en showrunner Eric Kripke. Het is een satirische kijk op een wereld waarin superhelden bestaan. Zij zijn beroemdheden, maar houden er nogal duistere kanten op na.

Heerlijke humor
The Boys wordt geprezen om zijn duistere humor, sociale commentaar en gebruik van geweld. Dat commentaar wordt mooi voortgezet met de posters die zijn vrijgegeven om de Emmy Awards heerlijk op de hak te nemen.

Die kan je hieronder zien:



Het derde seizoen van The Boys is net klaar met zijn opnames. We weten nog niet wanneer het te zien zal zijn, maar het kan vermoedelijk nog ongeveer vier tot zes maanden duren voordat men zover is.

The Boys zal in het derde seizoen onder meer Soldier Boy laten zien, evenals de NSFW-verhaallijn Herogasm uit de comics.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-achtige 'Foundation' onthult zijn grote schurk
Series / Foto's

'Game of Thrones'-achtige 'Foundation' onthult zijn grote schurk

Lee Pace speelt een godachtige keizer, die ook nog eens gekloond is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Foundation, de verfilming van Isaac Asimov's boek van Apple TV+ komt over minder dan een week uit. Vanaf 24 september kan je de serie streamen en in het kader van de aankomende release hebben we vandaag een nieuwe foto.

De hoofdrol in Foundation is voor acteur Jared Harris. Hij speelt Hari Seldon, een wetenschapper die gespecialiseerd is in psycho-geschiedenis en het lot van de mensheid voorspelt via getallen. Hij ziet dat er een crisis uit gaat breken, een duistere toekomst die te beperken valt toe 1.000 jaar. Maar daarbij heeft hij last van de Keizer.

Nieuwe foto
Hari Seldon komt in de serie lijnrecht tegenover de Keizer te staan, Brother Day, een rol van Lee Pace. Op een nieuwe foto zien we hem in de kleding van de futuristische god-keizer. Hij is een kloon, de laatste in een rits generationele klonen die heersen over het universum.



In de serie is de Foundation de poging van Seldon om het universum te beschermen en ervoor te zorgen dat de mensheid na duizend duistere jaren weer snel door kan.

Vanaf vrijdag 24 september kan je de serie streamen op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.