Nieuw op Netflix: 5 seizoenen van de geweldige serie 'Superstore'

Nieuw op Netflix: 5 seizoenen van 'Superstore'

Alleen het zesde seizoen van de reeks ontbreekt vooralsnog op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 20 september 2021 om 14:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor Netflix-abonnees! Vanaf vandaag zijn namelijk vijf seizoenen te bekijken van de geweldige serie Superstore op de streamingdienst.
Superstore laat ons kennismaken met de werknemers van de grote supermarkt Cloud 9. De werknemers krijgen met allerhande komische situaties te maken waar ook wij als kijkers van kunnen meegenieten.

Cloud 9
In de serie Superstore maken we al snel kennis met de verschillende persoonlijkheden waar de medewerkers van het warenhuis Cloud 9 in het Amerikaanse St. Louis over beschikken. Wanneer er zich een nieuwkomer meldt bij het team weet hij meteen geen al te beste indruk te maken op het assistent-hoofd Dina.

Vooralsnog gaat het uitsluitend om de eerste vijf seizoenen van de reeks. Het zesde seizoen is reeds verschenen in de Verenigde Staten, maar deze ontbreekt vooralsnog op Netflix.

Ondanks het feit dat de recensies in eerste instantie een beetje aan de povere kant waren moet het gezegd dat de reeks het toch behoorlijk goed doet. Niet alleen blijken veel mensen fan te zijn, op onder meer de gespecialiseerde website IMDB krijgt ze ook een aardige score van op moment van schrijven 7,8/10.

Ben jij ook wel benieuwd om te ontdekken wat deze serie allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer of stream meteen de serie zelf. Dat is namelijk vanaf vandaag, maandag 20 september 2021, mogelijk bij Netflix.


Lees meer over: Superstore, serie, series, Netflix

Populair nieuws