Veelbelovende serie 'Maid' binnenkort te streamen op Netflix

De maand oktober wordt ingezet met het verschijnen van een nieuwe, veelbelovende serie op Netflix...

Geoffrey Ketels, 20-09-2021 15:05

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er verschijnen in de maand oktober weer heel wat nieuwe series op streamingdienst Netflix. We beginnen de maand meteen zeer goed met het verschijnen van de langverwachte en veelbelovende reeks Maid.
De serie Maid vertelt het verhaal van een moeder die weet te ontsnappen uit een gewelddadige relatie. Vervolgens kiest de jonge moeder Alex ervoor om een baan als schoonmaakster aan te nemen. Vanaf dat moment vecht ze elke dag om een mooie toekomst op te kunnen bouwen voor niet alleen zichzelf, maar ook voor haar kind.

Memoires
Het verhaal van de reeks is geïnspireerd op de zeer populaire memoires Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive van Stephanie Land. De memoires verschenen in het jaar 2019. Het is Molly Smith Metzler die er uiteindelijk een serie van heeft gemaakt.

De producers van de reeks zijn alvast geen onbekenden. Zij waren eerder dan ook reeds betrokken bij andere projecten zoals bijvoorbeeld Shameless en ook Promising Young Woman. Ook Margot Robbie behoort overigens tot één van de producers.

Maid is te bekijken op Netflix vanaf 1 oktober 2021. De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat de reeks voor jou in petto zal hebben.


Lees meer over: Maid, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix