'The Walking Dead': Zo keren de Whisperers terug

'The Walking Dead': Zo keren de Whisperers terug

De Whisperers zijn terug in het nieuwe seizoen van The Walking Dead. Hoe?

Jim Pedd, 21 september 2021 om 12:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead heeft de Whisperers niet echt het zwijgen opgelegd. In de aflevering Out of the Ashes ontdekken de bewoners van Alexandria de Hilltop Squatters. Zij zijn de mensen die overgebleven zijn sinds de dood van Alpha en Beta.
Aan het einde van de Whisperer War bleef Alexandria compleet verwoest over. Alpha en haar leger werden gedecimeerd, maar lang niet iedereen ging dood.

De Whisperers zijn terug
"Nadat Alpha ten val kwam, viel de horde uit elkaar," onthult Keith in de serie. "Degenen die niet vermoord werden of verbrandden zijn weg. Ik ben de enige die nog over is."

Lydia wil dat hij met rust gelaten wordt. Nu Alpha dood is, kan hij niemand echt pijn doen. Maar Aaron wil de Whispers veranderen in geschreeuw, vooral als hij erachter komt dat Keith gelogen had, want in een kelder van de Hilltop verschuilt een stel Whisperers zich.

In het gedoe dat ontstaat wordt een Walker losgelaten op Keith, die in zijn hand gebeten wordt. Om hem te redden wordt zijn geïnfecteerde hand afgehakt. De Whisperers zijn dus niet weg, maar ook niet meer zo sterk als vroeger.
Bron: Comic Book

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Whisperers

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws