'Peacemaker' van HBO klinkt steeds leuker

De serie Peacemaker van James Gunn klinkt weer een heel stuk beter.

Jim Pedd, 22 september 2021 06:00

HBO Max kwam met een korte sizzle reel. Eentje daarvan focust zich op de nieuwe serie Peacemaker van regisseur James Gunn. De regisseur werd gevraagd of de antiheld Vigilante in de serie zit.
Hoewel het geval lijkt te zijn dat Vigilante in de serie zit, is het niet helemaal duidelijk of dat nou wel of niet zo was. Gunn werd gevraagd dat te bevestigen en had daar geen antwoord op. "Gerechtigheid kan niet volledig onthuld worden", schrijft hij lekker cryptisch.

Wie is Vigilante
Vigilante heeft als echte naam Adrian Chase. Hij was voor het eerst te zien in New Teen Titans #23 in september 1982. Toen The Suicide Squad in productie ging, hoorden we het gerucht dat Idris Elba het personage zou spelen.

Later bleek dat Elba de rol van Bloodsport speelde. De vraag is dus vooral of Vigilante in de serie zit of niet. Hieronder het bericht van Gunn op Twitter:Peacemaker duikt in de interne wereld van 's werelds grootste loser, zoals James Gunn al vaker gezegd heeft. "Ik kijk er enorm naar uit om uit te breiden op The Suicide Squad en breng dit personage uit het DC-filmuniversum naar een serie."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Peacemaker, HBO Max, James Gunn, John Cena

Populair nieuws