Prachtige ode HBO aan overleden acteur Michael K. Williams

Prachtige ode HBO aan Michael K. Williams

Michael K. Williams was in veel HBO series te zien. Nu is er een prachtige ode aan de overleden acteur.

Bram de Groot, 21-09-2021 14:58

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Michael K. Williams, of Michael Kenneth Williams, was overleden. De acteur werd 54 jaar oud en - ondanks dat het nog niet officieel is bevestigd - zou hij zijn overleden aan de gevolgen van een overdosis drugs.
Dit neemt uiteraard niet weg dat Williams een geweldig acteur was en geweldige rollen heeft gespeeld. Voor de betaalzender HBO nam hij meerdere series op. Zo was hij te zien als Omar in de misdaadserie The Wire (2002 - 2008).

Niet heel veel later had hij ook een sterke rol in weer een andere misdaadserie van HBO. Hij speelde namelijk Albert "Chalky" White in Boardwalk Empire (2010-2014). Recent was hij te zien als Montrose Freeman in HBO's Lovecraft Country (2020).

En dan had hij nog rollen in HBO's The Night Of (2016) en de biopic Bessie (2015). Ook was hij te zien in de docuserie Vice.

Ode aan Michael K. Williams
Tijdens de Emmy's heeft HBO onderstaande video vertoond en dit is uiteraard een ode aan de acteur. Van de acteur verschijnt nog de serie Vital Signs en de films Surrounded en 892. Deze zijn niet van HBO.
Bron: HBO

Lees meer over: HBO, Michael K Williams, The Wire, Boardwalk Empire, Lovecraft Country

Informatie over de serie: The Wire

Populair nieuws